Søk
Arrangementer
Lamark på Landmark / Slippfest!   Landmark  Konsert


Lamark slipper sitt andre album denne høsten, og det inviteres til slippfest og konsert på Landmark!

Fullt program annonseres fortløpende.
Billetter ute nå.

Sigurd Lamark solodebuterte i 2013, og den livsbejaende singelen «Alle dama som e fin» ble lydspor til mang en nordnorsk sommerfest. Året etter fulgte debutalbumet «God nok grunn» hvor Lamark viser en mer nedtonet og seriøs side, og ble trukket fram som en artist å se opp for av både Dagbladet og Aftenposten. Sigurd og vennene er viden kjent for energiske opptredener på alt fra naustloft i Lofoten til Angst Bar i Oslo, hovedscenen på Trænafestivalen og urørtscenen på nå nedlagte Hovefestivalen.

Siden debuten har Lamark flyttet seg til Bergen, hvor han nå utforsker et mer eksperimentelt og urbant lydbilde. Første eksempel på dette kom gjennom singelen Kroppspoesi i fjor, en skikkelig "siste låta på dansegulvet"-ballade, produsert av Matias Tellez (Sondre Lerche, Razika m.fl).

På sitt nye album samarbeider Lamark med folk fra blant andre Kråkesølv og Young Dreams. Første smakebit, «Sorry Baby», kom i vår. Ny Musikk Hver Dag beskriver singelen som «En potent låt som utvilsomt inviterer til gjentatt lytting.»

Til toppen