Søk
Arrangementer
DJs Girson, Skankin Earl & Juicy Charles Nattmat   Landmark  Klubb


Nattmat er nye konseptet til Dj Girson (A-laget NMG/G-Huset) og JuciyCharles. Girson er veteran på den norske klubb scenen og Juicy sine første 6 mnd som dj i Bergen er allerede legendarisk.Gutta kommer til å slå seg løs og leke med forskjellige sjanger uten å henge seg for mye opp i en ting. Her spilles en del obskure rap låter,en god del mer uk en du er vant til å høre ute, mye speise rap låter fra alle verdens hjørner og slenger du inn nokke bass,90s rnb ,house, ghetto tech og disco in i der har du en eklektisk å fet aften du seint vil glemme. Kveldens gjest er Notoriske Skankin Earl fra Legendariske Kids Love Bass og iom at det heter Nattmat kommer min tjommi Torjus Slettsnok til å diske opp no saftig kylling vinger til de første gjestene.

JuicyCharles: Startet å spille i metropolen Shanghai, noe som har preget stilen hans. Med mangfoldighet innenfor musikksmaken preges settene av tunes fra øst til vest og med en BPM skala fra 70-180. Dere kan regne med varierte bangerz og nye tunes som vil sette fart på dansegulvet.

SKANKIN EARL
Skankin Earl, en tredjedel av dj-kollektivet Kids Love Bass, har de seneste årene spilt bassdrevet klubbmusikk på alt fra lugubre klubber i Zimbabwe til de mest etablerte institusjonene i hovedstaden og han har en forkjærlighet for dansemusikk fra alle verdenshjørner. Han spiller det feteste innen house, hiphop, uk garage, afro, ghetto tech, dancehall, grime og alle andre upretensiøse bassfokuserte undersjangre.🔥
I sommer kom hans remix av Dårlig Vane - 2 Blå som du kan sjekke her;
https://open.spotify.com/track/6mwIa57DlJpVizVfY9Bpqd

Girson: Du Vet

Til toppen