Søk
Arrangementer
Agenturet Advanced Language + Samū   Landmark  Konsert


Den 24. mai slipper Advanced Language endelig sitt andre album, "Second Language". Med låtskriver og vokalist Petter Berge i spissen er bandet klart for å innta Landmark med brask og bram, slik de har gjort så mange ganger tidligere. For anledningen deler de scenen med nydelige Samū fra Oslo!
Det hele går ned fredag 31. mai. Vel møtt!

CC: 150,-
Billetter i døren

Advanced Language -
er prosjektet til låtskriver, musikant og finurlig menneske, Petter Berge, godt støttet av Njål Paulsberg (Young Dreams, Evigheten, Put Your Hands Up for Neo Tokyo), Eirik A. Nordstrand, Lars Finborud og Cato Furdal Lyngholm. Kvintetten slapp sitt første album "Samples" via NABOVARSEL i 2014, til strålende kritikker i både analoge og digitale tidsskrifter. Oppfølgeren "Second Language" slippes i mai via bergenske BLANCA RECORDS. Albumet har blitt til over en toårsperiode og er mesterlig produsert bandets egne Njål Paulsberg. Musikken har referanser fra techno-kulturens dystopiske underverden, med suggererende rytmer og lydbilder, samtidsmusikkens eksperimentelle og søkende vesen, samt indie-musikkens naivitet og direkte natur.

Second Language er kanskje strået mer eksperimentell enn sin forgjenger, men stadig med en krystallklar pop-appell som hvermannsen fint kan sette pris på. Denne kvelden er en feiring av deres nye plate, men blir sikkert også ispedd noen gamle klassikere.

Første singel "I Got This" ute nå > https://orcd.co/igotthis
Følg med på Spotify for oppdateringer!

Samū -
ble startet av Trine Samuelsen Hansen og Sander Eriksen Nordahl en sen høstkveld i 2014. I møtet mellom duettens musikalske referanser har bandet siden den gang bygget seg opp en solid katalog med sterke, særegne pop-låter, fulle av nostalgi og barndomsminner. Siden 2017 har Samū ved flere anledninger markert seg på den norske Indie-scenen, med flere overbevisende konserter i hovedstaden, blant annet på Parkteatret og KlubbØya. Utgivelsene deres har heller ikke gått ubemerket hen. Med to singler anbefalt av Urørt på Nrk P3 fra 2016, var det mange som så frem til slippet av deres nyeste singel "Show Me Love" nå i vår. Og flere låter kan være rett rundt hjørnet! Det er ingen hemmelighet at Samū er et fyrverkeri av et live-band - deres første bergenskonsert blir nok intet unntak.

Hør musikken her > https://spoti.fi/2ZfURHS
Følg med på Spotify for oppdateringer!

***
Design av Mario Urban, OK Kontor ♥

Agenturet er vestlandets triveligste bookingagentur!
Vi setter opp konserter over hele landet gjennom hele året.
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram ♥

Til toppen