Søk
Arrangement
Julelotteriet 2019     


Et høydepunkt for medlemmene i vintersesongen, er det tradisjonsrike Julelotteriet som avholdes hver første søndag i advent. Da snurrer vi vår gamle tombola-rulle og byr på spennende kunstopplevelser og koselig julestemning.

For medlemmer

Gevinstlisten består av kunstverk innkjøpt fra bergensbaserte eller – relaterte kunstnere, helt i tråd med Bergens Kunstforenings tidlige historie. Bergensmaleren I.C. Dahl, som også var foreningens stifter, ble kjøpt inn til det første lotteriet i 1839, der 17 verk av norske kunstnere ble loddet ut. En generasjon senere var flere verk av selveste Edvard Munch, som denne sesongen stilles omfattende ut hos vår nabo, KODE, på gevinstlistene, blant annet i forbindelse med hans separatutstillinger i Bergens Kunstforening i 1895, 1902, 1909 og 1915.

Dette betyr at om du ønsker å være med og se kunsthistorien ta form, og samtidig ha mulighet til å vinne et utvalgt kunstverk på ditt medlemsnummer, er deltakelse ved årets julelotteri bare én av flere gode grunner til å opprette, eller forlenge, ditt medlemskap i Bergen Kunsthall – Bergens Kunstforening denne sesongen.

Til toppen