Søk
Om
HusetKunsthallen
I Kunsthallen vises kontinuerlig skiftende utstillinger, både større separatutstillinger og omfattende gruppeutstillinger. Bergen Kunsthall arbeider både nasjonalt og internasjonalt med sine hovedutstillinger, og samarbeider med et stort antall internasjonale kunstnere, institusjoner og gallerier. De senere årene har Bergen Kunsthall produsert nye utstillingsproduksjoner med noen av vår tids mest aktuelle kunstnere. Mange av Bergen Kunsthalls utstillinger vises også utenfor Norge gjennom turnering til andre visningssteder.

Bergen Kunsthalls fire store utstillingssaler utgjør institusjonens midtpunkt, og er et av Norges mest markante utstillingslokaler. Tegnet av arkitekt Ole Landmark på 1930-tallet, med visning av billedkunst som eneste formål, er disse rommene unike i sin utforming. De fire rommene ligger på en rekke som tilstøtende klassiske hvite kuber i ulike størrelser. Samlet utgjør salene en fleksibel arena for kunstnere og kuratorer, der de stramme og rene rommene tilbyr en vakker ramme rundt utstillingene, men der kunstverket alltid står i sentrum.


Bergen Kunsthall baserer sin virksomhet på egenproduserte utstillinger. På bakgrunn av denne praksis, har vi gått bort fra vanlig søknadsprosedyre. Kunstnere som ønsker å presentere sine arbeider er velkomne til å ta kontakt, med forbehold om at tilsendt dokumentasjonsmateriale ikke automatisk besvares eller returneres.

Åpningstider: tirsdag – søndag 11 - 17 / torsdager 11 - 20, med gratis inngang fra 17-20
NO.5
I NO.5 re-presenterer Bergen Kunsthall kunstverk og utstillinger som tidligere har vært vist andre steder.
Programserien er et motsvar til den økende akselerasjonen av både produksjon og resepsjon av kunst, og en anledning til å skru ned tempoet, komme tilbake til og fokusere på utvalgte verk, utstillinger eller utdrag fra utstillinger. Bergen Kunsthall vil bestille en ny tekst skrevet spesielt for hver av utstillingene.

ÅPNINGSTIDER
Tirsdag – Søndag 11 – 17
Torsdager 11 – 20
Mandager STENGT
Landmark Landmark er Bergen Kunsthall sin kafé, bar, konsertscene, nattklubb og prosjektrom som huser et intensivt og rikholdig program: Fra intime konserter med legendariske artister til tettpakkede klubber med lokale og internasjonale Dj´er og musikere; fra foredrag og debatter med ledende kunstnere, kuratorer og teoretikere til filmvisninger og performancer med nye lokale talenter og noen av de mest vitale og engasjerende kunstnere i vår tid.

Kurator Maria Rusinovskaya ved Bergen Kunsthall programmerer og er ansvarlig for det kunsteriske programmet til Landmark. Bak driften av kaféen og baren står Landmark Bergen AS, med Mats Kornerud , Jan Lorentzen og Torjus Raknes

Åpningstider
Mandag – søndag 11 – 17

På kveldstid åpner Landmark ved arrangementstart. Se programmet vårt for mer informasjon om arrangementer og konserter.

Besøksadresse
Landmark
Rasmus Meyers allé 5
5015 Bergen
T: [+47] 94 01 50 75

Kontakt
Kurator Maria Rusinovskaya maria(at)kunsthall.no
Tekniker Jonas Skarmark jonas(at)kunsthall.no
Kafé Jan Lorentzen
Bar Mats Kornerud
Kjøkken Torjus Raknes
INK
Bergen Kunsthalls utgivelser og en rekke andre tidsskrifter og bøker er til salgs i bokhandelen INK innenfor vanlig åpningstid.
De fleste av Bergen Kunsthalls hovedutstillinger blir fulgt av en fyldig bokpublikasjon som produseres i tett dialog med kunstnerne og skribenter.

Publikasjonene gir bredde til Bergen Kunsthalls utstillingsvirksomhet og vi ønsker med dette å åpne opp for en utvidet forsknings- og diskusjonsarena som gir rom for nærliggende og aktualiserende problemstillinger av samtidskunst, det være seg i lys av blant annet kunstteoretiske, litterære, historiske eller filosofiske refleksjoner og analyser. Bøkene våre skal ikke bare bidra til å synliggjøre og videreutvikle ulike kunstpraksiser, men fremfor alt også fremme flerstemte uttrykksformer som inngår i Bergen Kunsthalls kunstproduksjon og formidlingsoppdrag.

Bergen Kunsthalls publikasjoner er også tilgjengelig gjennom Antenne Books (UK), Audiatur (N), Hatje Cantz (D), Motto (D), Sternberg Press (D), Torpedo (N), D.A.P. Artbook.com (US) og Buchhandlung Walter König (D).

Kontakt:
Bergen Kunsthall
T: 55 55 93 10
E:
A: Rasmus Meyers allé 5, 5015 Bergen

Betingelser for videresalg:
Rabatterte priser for videresalg av bøker er:
1 - 9 bøker (uansett utvalg) - 15 %
10 -14 bøker (uansett utvalg) - 20 %
15 + bøker (uansett utvalg) - 25 %

Ingen returrett, med unntak av skade og/eller feiforsendelse. Alle krav i henhold til skadeerstatning og/eller feilforsendelser må fremsettes innen 3 dager etter mottat forsendelse. Kjøper er ansvarlig for porto/gebyrer som påløper returforsendelse.

Betaling:
Betaling via faktura som tilsendes fra Bergen Kunsthall.

Ekstrakostnader:
Bergen Kunsthall tar gjerne imot bestillinger fra hele verden. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det ved bestilling også påløper porto i henhold til vekt, samt et faktura- og administrasjonsgebyr på 50,- Ved utenlandsforsendelser er det kjøper selv som må dekke ekstra kostnader i form av toll, skatter og avgifter.
Samarbeidspartnere Våre samarbeidspartnere.

Fritt Ord
Den Kulturelle Skolesekken
Stadsporten
NextGenTel
Familien Brynildsens Legat
Grand Hotel Terminus
Hotel Augustin

Til toppen