Søk
Arrangement
Lama, The Little Hands of Asphalt & Morten Myklebust   Landmark  Klubb


Vi er veldig glade for å kunne presentere Lama, The Little Hands of Asphalt og Morten Myklebust i intim setting i Bergen på Landmark
Billetter: 100,-

LAMA
30. september kommer Lamas tredje album. Fra å være Nils Martin Larsens gutteromsprosjekt som debuterte i 2008 til spontan Øyabooking og strålende kritikker, har Lama for lengst blitt en sammensveiset enhet, et strålende band som lager komplekse poplåter samtidig som de får det til å låte latterlig enkelt og catchy.
Albumet er spilt inn i Ocean Sound på Giske og mikset av ingen ringere enn legenden Jørgen Træen i Duper Studio.

THE LITTLE HANDS OF ASPHALT
Da hele indiepop-Oslos husprodusent Sjur Lyseid slapp debutalbumet "Leap Years" i 2009 haglet det femmere og seksere fra en samlet norsk anmelderstand. "Går utenpå det meste av norsk låtskriveri om dagen", skrev Aftenposten. "En av de beste skivene fra Oslos popundergrunn på mange år", skrev Groove. "I toppskiktet av den nye generasjonen singer/songwritere", mente Lydverket.

Sent i oktober kommer LHoAs andre plate, "Track and Field", innspillingsprosessen avsluttes i disse dager, et skandinavisk samarbeid mellom svensken Jörgen Wall, Kenneth Ishak og Lyseid selv.

MORTEN MYKLEBUST
Etter å tilbragt mange år i skyggen av andre artister, som låtskriver for plater som har solgt tusenvis av plater, har Morten Myklebust sakte, men sikkert arbeidet fram sitt eget uttrykk. Hans første album består av en samling akustiske perler, drevet frem av hans plettfrie gitarspill, spissfindige lyriske univers og englevokal.

Vi er veldig glade for å kunne presentere Morten Myklebust for et større publikum.

Til toppen