Søk
Arrangement
Common People   Landmark  Klubb


Motor City Drum Ensemble, The Glue, Pandreas (konsert), Admir Kenan, Martin Andal & The Treatment. VJ BN
Billetter: 100,-

Common People slår till igjen med enda en tettpakket helaften på Landmark:
Motor City Drum Ensemble
The Glue
Pandreas (konsert)
Admir Kenan
Martin Andal & The Treatment
VJ BN

Siden debuten med Inverse Cinematics i 2002, har Danilo Plessow blitt spådd en lysende karriere som musiker, produsent og DJ. Spådommen har i løpet av fem påfølgende år blitt en realitet. Som Motor CIty Drum Ensemble har han gitt ut noen av de fineste, råeste, mest sofistikerte låtene innen elektronisk dansemusikk i Europa. Låter som "Prayer", "Raw Cuts 2", L.O.V.E og remixer av Caribou, DJ Sprinkles og Ben Onono har for alvor gjort ham til en ettertraktet musiker. Som DJ har han om mulig overgått de forventningene. Han har en egen evne til å blande sjangrer uten å ofre flyten for eklektiske valg av låter og tekniske ferdigheter. Det gjør han til en uforutsigbar og svært kompleks mann bak spakene.

The Glue har i en lengre periode vært en av Bergens mest myteomspunnende duoer. De opptrer alltid i kostymer og har de to siste årene gjort seg bemerket med en rekke fine utgivelser. Det hele startet med utgivelsen av deres første EP “Die for You/A Broken Heart" på Bergens eget Untz Untz records. Det var en utgivelse gjort i samarbeid med den spanske disco-produsenten Rayko. Platen var en gigantisk suksess og ble utsolgt i løpet av noen måneder. De har også gitt ut låter via det amerikanske plateselskapet KolourLTD og Sccucci Manucci. Ifjor ga de ut sin første hele EP på Kolour Recordings. For tiden befinner de seg i studio og jobber med et helt, flunkende nytt live sett som de vil bruke til å fremføre sine låter.

For de som ikke fulgte med i timen, kom Pandreas som et skudd i mørket. Ut av ingenting. Med sin første EP via SellOut! Music rullet det seksere i Usignert og fine anmeldelser i Natt og Dag, BT og Lydverket. Vi som har fulgt han fra start av visste bedre. Dette er en smart, ambisiøs unggutt som til tross for sin unge alder allerede nå utmerker seg som en av Norges fremtidige stjerner innen elektronisk musikk. Musikken kan beskrives som en blanding av Four Tet, Gold Panda og The Field. Tydelige referanser til pitchede samples fra Asia bidrar til å gjøre musikken både fornøyelig, estetisk vakker og til tider dansbar. Han er for øyeblikket en yndet artist hos NRK Urørt og opptrådde live med sitt to-manns live-sett under årets by:Larm. Han vil senere gi ut nytt materiale på det nye plateselskapet i Bergen; Maksimal.

Til toppen