Søk
Arrangement
PlayDate: Astro Sonic   Landmark  Klubb


Den rocka synth-trioen Astro Sonic er endelig ute med sin fullengder på Hubro, og det skal feires så det griner etter her i Bergen!
Billetter: 80,-/50,-

Trioen har fokusert på et bredt lydspekter med debutalbumet "Come Closer And I’ll Tell You ".

Musikken på gruppens første album er vågal, og de fleste av låtene er improviserte. Det vekker assosiasjoner til eksperimentell ambient, krautrock, synth impro og Bo Hansson’s instrumentalmusikk fra sekstitallet.

Stemningen i musikken beveger seg uanstrengt mellom den øvre stratosfæren og nedlagte gruver dypt i fjellhuler, fra tykke klangflater til eksplosivt rytmisk driv .

Astro Sonics tre medlemmer har samarbeidet over lengre tid, men det var ikke før 2008 at de bestemte seg for å etablere en fast trio. Erlend Slettevolls (Grand general, The Core) synther får virkelig muligheten til å skinne i et lydbilde som til tider piskes videre av en kraftig rytmeseksjon bestående av Rune Nergaard (Marvel Machine) på bass og Gard Nilssen (Susanne Sundfør, Lord Kelvin) på trommer, som begge har spilt sammen i trioen Bushman’s Revenge i over 10 år.

Albumet ble spilt inn i analogt i løpet av tre dager i Svenska Grammofon Studio i Gøteborg, og ble mikset av Jørgen Træen i Duper Studio.

Vi gleder oss til å høre denne superkomboen for første gang i Bergen!

Til toppen