Søk
Arrangement
Fett presenterer 8. mars-fest: Frida Ånnevik/Thea Lindtner Næss/Dj Challa/Dj Elin Sunshine   Landmark  Klubb


Vi inviterer til 8.mars-fest og Fett-slipp og er så vilt heldige at vi har får spellemannsprisvinner Frida Ånnevik til byen for anledningen. I tillegg byr vi på Thea Lindtner Næss live og generell DJ-drevet festivitas signert DJ Challa og DJ Elin Sunshine utover natta.
Billetter: 100 (150 inkl. blad.)

Vi inviterer til 8.mars-fest og Fett-slipp og er så vilt heldige at vi har får spellemannsprisvinner Frida Ånnevik til byen for anledningen. I tillegg byr vi på Thea Lindtner Næss live og generell DJ-drevet festivitas signert DJ Challa og DJ Elin Sunshine utover natta.

Kom tidlig, er du snill, så du får med deg alt!

Vi har bedt ENO-redaktor Eirik Kydland si noen ord om Frida Ånnevik. Han skriver:

Det er mye bra å si om Frida Ånnevik. Hun er fra Hamar. Hun vant Grappas debutantpris i 2009. Hun er født i 1984, og fikk allerede for førsteplata Synlige hjerteslag prisen for årets album av NRK-programmet Norsk på norsk.

Attpåtil vant hun tidligere i år Spellemannpris for andrealbumet Ville ord, som årets tekstforfatter. En imponerende merittliste! Men som Ånnevik sa da hun mottok sin Spellemann-statuett: "Hedmarksdialekta er ikke dimensjonert for sånne hendelser. Når sånne ting skjer, får en klædd i bringen".

Takketalen sier mye om stemningen på meget sterke Ville ord. Ånnevik har et ydmykt poetisk blikk, noe som resulterer i ettertenksomme treffende menneskeskildringer og betraktninger fra hverdagslivet. Stemmen og melodiene kommer fra samme kunstner: Her er det lindring og fordekte smil å finne.

Ville ord er dessuten smart og elegant instrumentert. Hvem skulle tro tepper av synth og hedmarksdialekt skulle stå så godt til hverandre? Her frembringes følelsen av å sitte i en sjarmerende rusten, men absolutt kjørbar bil som stille suser forbi gule, duvende kornåkre på Stange. Kanskje en vel stedsspesifikk referanse? Nei, for det er i det lokale det universelle ligger.

Thea Lindtner Næss kom inn i det norske folkehjem via TV2-programmet The Voice, hvor hun imponerte med sin gåsehudfremkallende vokal og vakre musikalske sjarm. Men for Bergenspublikummet er hun et kjent navn fra før, med bakgrunn fra Griedakademiet og utallige konserter rundt i byen.

Thea Lindtner Næss har alltid dyrket sitt eget musikalske uttrykk gjennom å komponerer og arrangere alle låtene sine selv. Ikveld har har hun med seg Johannes Vaage. Gitarist, sanger og komponist. Som gjennom sitt arbeid med hiphop, jazz, pop, og folkemusikk har utviklet sin egen stil. Han har spilt med musikere som Tord Gustavsen og Miss Tati. I vår turnerer han med SHERPA, bestående musikere fra band som Young Dreams, Put Your Hands Up For Neo-Tokyo og Forza. Erfaringen tyder på at dette er noe man vil ha med seg.

Super-DJ Challa snurrer plater tidlig på kvelden, og selveste sagnomsuste DJ Elin Sunshine tar over når natta nærmer seg.

Til toppen