Søk
Arrangement
Diamond Club Get Dancy! Spesial   Landmark  Klubb


Diamond Club lager fest på Landmark sammen med Get Dancy! Lørdag 3. Mai. Live har vi med oss Stereopol (DC#33) fra Oslo.
Billetter: 80,- (+ avgift på TicketCo)

Get Dancy! er et av Oslos største klubbkonsepter. Bak dette finner vi Kristine Bjørnstad og Simen Herning. Det betyr indiehits, elektroniske hits, andre hits og låter som burde vært hits! Dans til krampen tar deg! Alltid fullt! Glowsticks til folket!

STEREOPOL (DC#33)
Da Stereopol slapp sitt første knippe låter i form av en debut-EP i 2011, ble musikken beskrevet som stor og filmatisk pop med distinkt vokal.

De ble raskt kronet Ukas Urørt og samtlige 5 spor fant veien til rikskringkastede radiobølger. Året etter kom debutalbumet “Timbres & Phrases” som GAFFA og Øyvind Berekvam kalte en “…oppsiktsvekkende sterk debut” og albumet resulterte i en perlesnor av femmere i bloggosfæren og lokalaviser.

Denne vinteren er Stereopol i studio med nytt material for første gang som kvintett. Første resultat av dette er spretne “Fingertips” som hinter om et mer raffinert og perkussivt lydbilde. Låta ble sluppet 7. mars i form av en 7″ på Diamond Club. Bandet er i studio hele våren og har planer om å slippe flere singler før albumet kommer til høsten.
https://soundcloud.com/diamond-club/stereopol-fingertips-dc-33

Støttet av Bergen Kommune

Til toppen