Søk
Arrangement
Åpning på Kunsthallen!   Landmark  Klubb


Bergen Kunsthall åpner årets to siste utstillinger fredag 31. oktober kl 20:00: Åpningsfest med DJs Josefin Granqvist og Unge Helgesen.
I Kunsthallens hovedsaler viser vi separatutstillingen som ble til en gruppeutstilling: Den amerikanske kunstneren Will Benedict har invitert med seg 18 kunstnere inn i sin egen utstilling. Her finnes blant annet 1800-tallsmalerier hentet ut fra KODE´s magasiner, en bosscontainerinstallasjon, McDonalds reklamefilmer fra åttitallet og en ny film av Will Benedict og David Leonard, innspilt på Fisketorget i Bergen, Blom Fiskeoppdrett i Blomvåg, Mumbai (India), LA (USA) og Frankrike.

I NO.5 vises verk av den amerikanske kunstneren Julia Wachtel, som sammen med blant andre Cindy Sherman, Richard Prince, Robert Longo og David Salle var en sentral figur i det man kaller the Pictures Generation i New York på åttitallet. Utstillingen er den andre i vår nye serie med re-presentasjoner av tidligere utstillinger, og inneholder en serie malerier fra Julia Wachtels separatutstilling i 1991 ved Museum of Contemporary Art, Chicago.

Til toppen