Søk
Arrangement
BRAK – Bergens Rockaktører Landmark  Klubb


Dato: Torsdag 25. September
Tid: 18.00
Gratis inngang!På denne kvelden har vi invitert to lokale aktører, som har spesialisert seg på hvert sitt felt:

Først ut er Happy Sound Factory, byens eneste rene cd-trykkeri. Kunderegisteret deres strekker seg fra store lablene til de små uavhengige musikk- og videoprodusentene. Jørgen Knudsen kommer for å fortelle litt hvordan de jobber og hva de kan tilby sine kunder.

Neste er Bergen Backline, som har spesialisert seg på nettopp det å leie ut backline. Gjengen bak selskapet har lang fartstid og spisskompetanse på området, og har blitt et attraktivt selskap for flere av byens arrangører og festivaler. Pål Herstad kommer for å presentere Bergen Backline.

Det er lagt opp til korte presentasjoner av disse selskapene, og som vanlig ønsker vi en uformell stemning på våre bransjetreff. BRAK håper at mange av våre medlemmer tar seg tid til både å bli bedre kjent med Happy Sound Factory og Bergen Backline, og samtidig få litt bedre kjennskap til hverandre.

Vel møtt til nok en flott BRAK kveld på Landmark!

Happy Sound Factory: www.happysoundfactory.com
Bergen Backline: www.bergenbackline.no

BRAK (Bergens Rockaktører) er interesseorganisasjonen for det rytmiske musikkmiljøet i bergensregionen. BRAK driver landets første regionale kompetansesenter for rytmisk musikk, og skal bidra til å bedre og tilrettelegge rammebetingelser for musikkmiljøet.

Til toppen