Søk
Arrangement
Klubb Safari   Landmark  Klubb


ANGORA, KLETTE, RUBEN NESSE + TABLEAU PAPER lansering
Billetter: 100,-
GRATIS INNGANG kl. 22:00 - 23:00

Klubb Safari er et nytt klubbkonsept med et spennende blikk mot fantasifull innredning og tropiske drinker. Gulvet blir lydsatt av både fjernt og nært.

ANGORA
Det snakkes i korridorene om Angora- en ung og lovende norsk produsent i begynnelsen av 20-årene. Han tilhører produsentkollektivet Rytmeklubben- en gjeng det oser energisk stemning av. Angora har spritet opp Maria Carey´s gamle slager «Touch my body» i en herlig feit remix og har det siste halve året vært hyppig innom både Christine og Marie Komissar i P3.
https://soundcloud.com/angoramusic
https://soundcloud.com/rawjuice

KLETTE (Maksimal)
Erlend Klette har gjort seg godt bemerket i Bergens undergrunn med flere spennende arrangementer og musikalske innslag. Tross sin unge alder kan han allerede betegnes som en DJ med fokus på sjangeroverskridende musikk. Han går intuitivt og uredd inn i de fleste sjangre med en "everything goes"-mentalitet og velger ut spennende låter som passer stemningen og publikumet. I utvalget finner man alt fra pop, rnb, house, indie og nymotens disko. Med spillejobber på både Landmark, Østre, Kvarteret, Dattera til Hagen og Ekko sitt arrangement tidligere i år har han i aller høyeste grad etablerte seg som en alsidig DJ.

RUBEN NESSE
klubbfixer og labelsjef i Brilliance Records. Kjent for å huke ut spennende nye acts. Utforsker alt fra chillwave, disco og lett house med tropisk tilsnitt.

TABLEAU PAPER er en ny norsk motepublikasjon med et nytt blikk på norsk mote, kjønn og skjønnhet.
11 oktober lanseres 4. utgave av Tableau Paper med tittlen 'I mitt bilde'.

Til toppen