Søk
Arrangement
Morgan Delt (US) + Dr. Crook's Magic Playground Perfect Sounds Forever   Landmark  KlubbBilletter: http://perfectsounds.ticketco.no/
Dørene åpner kl.20
Konsertstart kl.21

Allerede fra første tone vi hørte fra Morgan Delt forstod vi at dette var en artist vi måtte få til Bergen!

De tidlige innspillingene som kom ut på "Pyscic Death Hole" i begynnelsen av 2013 viste at dette var en mann å følge med på, og fort ble han snappet opp av Trouble in Mind Records, før han nylig ble knyttet til legendariske Sub Pop. Fjorårets selvtitulerte utgivelse blir sett på som et av de sterkeste psychalbumene de siste årene og det er bare å glede seg til hva mer prinsen av psychrock kan hoste opp i fremtiden!
Anbefales om du liker artister som: Flaming Lips, White Fence, Syd Barrett, Ty Segall, Temples, Dungen og Tame Impala

Dr. Crook's Magic Playground er et pysch-rock band fra Bergen med beina godt plantet i en tradisjon som strekker seg fra sekstitallets psykedeliske glansdager, til i dag. Christian Wiese er låtskriver, gitarist og vokalist, Daniel Thornill lager pedalene, spiller keeys og gitar, på trommer finner man Even Kjelby og på bass, Ole Kristian Einarsen.
De spilte sin debutkonsert på Landmark 2014, ble med Junk Machine til stundersamfunnet i Trondheim i november og i slutten av januar gjorde de en splitgig på Garage hvor de fikk god kritikk av SriB!

Til toppen