Søk
Arrangement
ASF 75år: Ost & Kjex   Landmark  KonsertCC: 150,- (+bill.avgift)
Dørene åpner kl. 23.30
Konsertstart kl. 00:00

Den eksentriske elektro-duoen Ost & Kjex bestående av Tore ”Jazztobakk” Gjedrem og Petter ”Hi-Fi” Haavi, dukket for første gang opp på musikkscenen i 2002 med låta “Cheesus and the Mary Jane”, og det påfølgende albumet “Some, but not all Cheese comes from the Moon”. Albumet er i høy grad inspirert av Matthew Herberts sample-stil og består utelukkende av lyder fra ost og kjeks (åja!). Etter en imponerende TRIPP to Panoramabar/Berghain tidlig på 2000-tallet og inspirert av den voksende scenen i Berlin, justerte guttene deres musikkuttrykk, for så å utgi låter på labels som Crosstown Rebels og Dialect from Paris.

Siden har de spilt over hele verden, og laget et navn for dem selv med deres høy-oktane og soulinspirerte live-set. I 2008 signet de med Solomuns Hamburgbaserte DIYNAMIC MUSIC, og har siden vært en del av den stadig voksende Diynamic familien - som kan trygt sies å være en av verdens største house-labels. I 2010 kom deres andre album, “Cajun Lunch”, og med gode anmeldelser ble det fart på duoens karriere. Ost&Kjex har også hatt en rekke vokale samarbeid, særlig den Jamie Jones produserte “Summertime” fra 2009 som ble årets sommerlåt. De skapte også bølger i 2012 med “Woohoo”, en vokalsamarbeid med labelkompis “H.O.S.H”.

Denne høsten er de altså albumaktuelle, og det blir nok sikkert noen smakebiter å høre denne fuktige augustkvelden på en av byens feteste klubbscener.

Til toppen