Søk
Arrangement
Mike Majkowski Solo + Eirik Havnes Solo PlayDate   Landmark  KonsertCC: 80,-/ 50;-
Dørene åpner kl.20
Konsertstart kl.21

Høstsesongens andre happening byr på to stk solokonserter av utforskende kaliber. Musikerne har base i Berlin, og Trondheim, og representerer på hver sin kant et moderne uttrykk i jungelen
av avantgardismen.

MIKE MAJKOWSKI SOLO
Bassis / komponist Mike Majkowski fra Sydney, er aktiv innen improvisert, komponert og utforskende musikk, med base i Berlin. Mike utøver som solist, og en rekke samarbeidsprosjekter.
For tiden utforsker Mike de spektrale kvaliteter i kontrabassens resonans, og undersøker bevisste frekvenser. Musikken hans utforsker også forholdet mellom fysikk og klang, med sikte på å skape en følelse av stillhet.

EIRIK HAVNES SOLO
Eirik Havnes jobber med å utvide hvordan en gitar kan låte, og bruker gjerne utradisjonelle metoder for å komme dit. Havnes jobber i et langsomt landskap som kan utvikle seg i mange retninger, med referanser til alskens dronemusikk, og kanskje en dæsj fra '60-tallets elektroakustiske scene.

Havnes spiller også i duoen Saw sammen med trommeslager Tomas Järmyr, i Turbohaler med Utku Tavil, med Kniv & Sprit og Polymono Antistereo. De siste årene har han også stilt ut en rekke lydinstallasjoner for kunstgallerier. Han har skrevet en masteroppgave om hvordan man kan bruke feedback i lydkunst, så det kan godt hende det blir litt hyling utover kvelden.

Til toppen