Søk
Arrangement
Curly Tankard - Kongle - Shaman Elephant Granbar #3   Landmark  Konsert


CC: 100,-
Dørene åpner kl. 21.
Konsertstart kl. 22.

Velkommen til nok en kveld, spekket med god musikk på Landmark! 3 artister denne gangen også, alle fra Bergen, alle med 70-tallet i bagasjen. Det blir gjensyn med Tord, pizzabakeren fra Svolvær, og selvsagt gratis pizza til alle tidlig på kvelden, det blir jazzpådass (faktisk hele kvelden!) og det blir digital plateridning etter konsertene. Vi har også noe nytt til dere siden sist gang, da vi har tatt til oss noen fine bilder laget av en interessant fyr. Disse vil bli stilt ut i foajeen / ingangspartiet. Kult!

Curly Tankard har spilt sprelsk progpop med base i Bergen siden 2006. De har et solid fotfeste i 70-tallets progressive rock, og viser tydelige spor etter sine største helter, som Yes, King Crimson, Emerson, Lake & Palmer, Rush, Genesis, Pink Floyd og Led Zeppelin. Bandet setter imidlertid det progressive og eksperimentelle inn i et moderne lys og lar gamle tradisjoner puste friskt gjennom en mer folkelig låtstruktur. Med sin progpop har Curly Tankard reformert 70-talls proggen med fengende refrenger og svært dansbare partier. Med epn "Hallå!" fra 2010, platen "Track Laundry" fra 2013 og nå en ny ep, "Menn Fra Jorden", 2015, har disse gutta en kransekake av en låtkatalog å vise til. Få den med deg på Granbar#3!

https://www.facebook.com/CurlyTankard/?fref=ts
https://soundcloud.com/curlytankard

Kongle spiller progressiv jazzrock evt. psychjazz evt. skogsrock. De har holdt det gående med musikken sin her i Bergen siden 2011 og markerer kanskje et slags 4 års jubileum den 17 des, på Granbar. Kongle er tydelig inspirert av alt fra Deep Purple, Pink Floyd og Saft til Jaga Jazzist, Dungen og Unknown Mortal Orchestra. Her kan man altså forvente seg en sammmensetning av mye rart. Lyden og produktet preges av tett melodisk samspill og en særegen blanding av hardt og mykt. Fuzz og Vreng møter dansende rhodes og flytende komprimert piano. Dette backes opp av en bassgroove og rytmer fra en annen verden og toppes med svevende bergensvokal. Denne spennende coctailen er foreløpig ikke å finne i noen butikk, men kan altås nytes til det fulle på Granbar#3!

https://www.facebook.com/konglebergen/?fref=ts
https://soundcloud.com/konglemusic

Shaman Elephant er nok et ungt og lovende band fra Bergen. De byr på psykedelisk rock med innslag av prog og jazz. Deres uttrykk karakteriseres med et drivende komp i bunn og med spenstig melodi- og akkordføring på topp. Lyden er en unik sammensmelting fra et mangfoldig inspirasjonsgrunnlag og det kan trekkes paralleller til alt fra Jimi Hendrix, The Mahavishnu Orchestra og Motorpsycho til Steely Dan og Bushman's Revenge. Første EP fra bandet kom nå i 2015 og fikk tittelen ”More”. Med denne og mye mer har gutta spilt på Bygdalarm, og gjort oppvarming for belgiske Triggerfinger og kjente proggere i D’accord. Shaman Elephant ble dessuten nylig signet på velkjente Karisma Records og det er med stor glede at vi kan presentere dette solide livebandet til Granbar#3.

https://www.facebook.com/shamanelephant/?fref
https://soundcloud.com/shaman-elephant

Etter konsertene blir det gjensyn med våre kjære Granbar djs
LighterLars & Øyenstikker, samt et etterlengtet møte med Szczupak. Disse tre leverer alt fra svingene psych til dundrende disco etter konsertene.

Igjen, 30 stykk enten fra khib, bas eller kunstakademiet kommer gratis inn før klokken tjueto!


Til toppen