Søk
Arrangementer
Ossicles support: Himmellegeme & Katarina Lunde   Landmark  Konsert


Det er nå fire år siden Sondre og Bastian Velands duo Ossicles slapp sin første plate, dobbeltalbumet 'Mantelpiece', som ble mottatt med gode ord av både omtalere og Ossicles sine egne musikalske helter. En platekontrakt og et album senere, har Ossicles fortsatt ikke stått på scenen en eneste gang. Før nå.

20 april feier Ossicles 4 års jubileum for sitt første album med en stor debutkonsert på Landmark. Ossicles stiller mannsterke med fullt band, bestående av svært dyktige og allsidige musikere fra Bergens-området, Andreas Tangen, Morten E. Olsen og Øyvind Tveito Vedøy.

Ossicles lover også en visuelt spektakulær overraskelse, i tillegg til en del andre overraskelser som du bare vil få med deg om du møter opp! Ossicles byr på musikk fra begge platene, i et helt nytt energisk og svett live-antrekk, som du nå har muligheten til å høre og se for første gang på Landmark 20. april.

Begge platene til Ossicles har fått gode anmeldelser, både i og utenfor Norge.

10/10 - Chromatique.
9,5/10 - Soundscape Magazine.
9/10 - DPRP.net.
4,5/5 - Neoprog.
4/5 - Highland Magazine, France.
4/5 - Progplanet.

"Veland duoen har et så stort talent at det er en fryd, og denne skiva viser to musikere som ytterlig har modnet og vet hvor de vil og hvordan komme dit". - Merlinprog.

"It's tense, it's dramatic, it's beautiful, it is complex, it is simple, it is at times magic". -

"A highly recommended listen courtesy of Karisma Records". - Sea of Tranquility.

"Ossicles have outdone themselves with this album and if you're looking for a prog album with a lot of variety and uniqueness, then look no further than Music For Wastelands". - Soundscape Magazine.

"Ossicles are seriously talented! Really love this album. Great arrangements and sonically very deep". - Richard Barbieri, Porcupine Tree & Japan.

Besetning:
Øyvind Tveito Vedøy - Gitar, backing vokal.
Andreas Tangen - Bass, backing vokal.
Morten E. Olsen - Keyboards, gitar, backing vokal.
Sondre Veland - Trommer, vokal.
Bastian Veland - Gitar, vokal.

Musikken er tilgjengelig på de fleste strømmetjenester, hør Music for Wastelands her!

Spotify: http://spoti.fi/2pvnH81
Apple Music: https://itun.es/no/ou3h-
Tidal: http://tidal.com/album/51614454

____________________________________

SUPPORT:

HIMMELLEGEME
Himmellegeme kommer fra den mørke og regnfylte kystbyen, Bergen. Legeme er et psych-rock band preget av blues, prog-rock og et atmosfærisk lydbilde som skaper en tidløs og utenomjordisk sound. Med tunge og hardtslående riff, nervepirrende melodier og melankolske tekster både på norsk og engelsk, skaper legeme musikk basert på hendelser i deres liv, så vel som andres.
Reisen startet i 2015 da bandet begynte å skrive materiale som de presenterte på scener rundt i Bergen. Ikke lenge etter hadde legeme funnet en «sound» som de fort forstod at de var ment for. Musikken tok fort form, noe som endte med en samling av låter som skulle bli legemets første studioalbum. Albumet ble spilt inn i Broen studio i slutten av 2016. I februar 2017 slo bandet seg sammen med Karisma Records, som skal gi ut debutalbumet deres i løpet av 2017.. «Med lukkede øyne og sinnet flytende i et tomt landskap, vil du oppleve en konvertering fra hverdagens mentalitet, til en romslig og vektløs tilstand av beruselse...»

Vokal og gitar - Aleksander
Lead gitar - Hein
Trommer og perkusjon - Thord
Bass - Erik
Tangenter - Lauritz


KATARINA:

Katarina Lunde fra Bergen har sunget og laget musikk hele livet.
Musikken hennes er mangfoldig, og spenner fra rolige viser til progressive instrumentallåter. Til vanlig har hun med seg fult band, men for denne anledningen opptrer hun i en duo, sammen med Morten Olsen på gitar.

___________________________________

BILLETTER: 80 kr.

Til toppen