Søk
Arrangementer
Peter Estdahl + Thea & The Wild Granbar   Landmark  Konsert


Granbar igjen!! Takker for to fremragende arrangement i starten av 2017 og ser fremover mot nok en kjempekveld! Ja, vi får finbesøk denne gangen også^^ det blir GranbarDJs imellom slagene, jazzpådass (ofc) og trivelig som juling!


Thea & The Wild -
lager supercatchy pop med punka attitude og perkussivt fokus, og skriver tekster som går rett i magen og blir der. Hun vokste opp i et hippiekollektiv på Grunerløkka med sin britiske mor og hennes venner, noe som har preget Theas liv, karriere og ikke minst musikksmak. Med sin spesielle stemme og melodiøse teft har Thea funnet et eget uttrykk som har imponert anmeldere i inn- og utland. På scenen har hun en tilstedeværelse det ryker av, og vi er stolt av å presentere henne på Granbar! Hennes kommende album har hun produsert i samarbeid med multimusikerne Cato Salsa og Børge Fjordheim, og første smakebit slippes veldig snart!

Spotify: http://spoti.fi/2lJ5rpA

Peter Estdahl -
Noen synes han er søt, noen synes han er cocky. Alle synes han er distré og kjempeflink å synge og spille gitar. Vi kjenner han først og fremst som Peter Estdahl. En 24 år gammel fyr fra Tromsø. Han setter sjeldent lokk på seg selv og sine musikalske idéer. Det spriker i mange retninger og er mildt sagt eklektisk, men shit, det groover. Og stemmen hans er schmør. Musikken henter synther fra Toto, trommegrooves fra Ableton og øvingsrommet på bedehuset. Tekstinspirasjonen er fra ufullført videregående skole, en død Gud og good times. For tiden jobber Peter i herdig med en ny utgivelse, og hva han serverer live blir nok en herlig miks av nytt og gammelt.
Peter imponerte stort som avsluttende act på Indiefest 2016. Vi viste umiddelbart at han måtte tilbake på Landmark. Det skjer den 29. april!

Spotify: http://spoti.fi/2kWn1D9

GRANBAR DJS
SLIMÅL // SIMEN P // SZCZUPAK // ØYENSTIKKER

#jazzpådass

CC: 150,-
ID 20 år

Til toppen