Søk
Arrangementer
Dubfest Bergen #1   Landmark  Konsert


Første dubfesten! Vi gleder oss! Vi starter opp med lokale og internasjonale krefter, dub it to the max!

DUBFEST BERGEN #1 - Landmark 13.05.17

-EGOLESS (Kroatia) live
-BLASFEMISK EKSPLOSJON IN DUB (Bgo) live,
-SCARFIELD (Bgo, fra Nopia)
Med support fra Sju Fjell Lydsystem, Eldfot og Dinomyte.
Eirik er kveldens video jockey og Jonas står for lydkontroll.

OBS! Blir og utendørs dagtid vis været holder.

For mange er dub kun seig instrumental reggae, augustus pablo, king tubby, lee perry osv, with all respect, det er såååååå deilig, MEN det er så mye mer! For den som elsker roots reggae og klassisk dub er kanskje uk steppers, dubstep, tech dub osv er langt vekke men, open your mind. Og det er forskjell på dub og dub, som så mye annet. Dubfest Bergen skal innom god gammel klassik dub og videre til alle sidespor og crossovers, shake it hard, putt det i dubgryta, mush it up!

Vi som står bak Dubfest Bergen har tidligere arrangert Bergen Reggae Festival, Cushion klubbkvelder siden 2002, Ekko elektronika festival, Basstronomisk Institutt og mye mer. Vi liker når det blir crossovers, sprell og nye ting som overrasker! Det er det vi har lyst å få til med Dubfest Bergen, treffe forskjellig folk, we are all roots people no matter what! Og som vanlig er det visuelle viktig når vi lager fest. Allways.

Første utenlandske gjest er Egoless, fra Kroatia, som mikser egenprodusert musikk live og lager dubkaos til folket. Det er party og dansefot som gjelder, uansett uptempo eller downtempo, steppers eller dubstep, no mercy! Lekent og rått hele veien! Egoless tester grenser og løfter deg opp til skyene. Rett og slett et fantastisk lydbilde og det er live folkens! No time to sleep! Vi spurte forskjellig soundsystem og produsenter om råd, hvem vi burde invitere for et skikkelig spennende dubset og da blev vi anbefalt Egoless.

-https://egoless.bandcamp.com/
-https://www.youtube.com/watch?v=jVE4-0vWFFI - live i moskva, sykt fett!
-https://www.facebook.com/EGOLESS/?fref=ts
-https://soundcloud.com/egoless
-https://www.youtube.com/user/illumination2006 - videoer som Egoless har lagt ut.

Fra Bergen har vi Blasfemisk Eksplosjon In Dub live. Blasfemisk lager en herlig roots reggae med digital vri som virkelig varmer hjerteroten. Positiv musikk som sender deg rett til sommervibber, full gass på høyttalerannlegget, pils i strandkanten, sang på norsk og denne gangen dubbet live av Scarfield (Jonas Skarmark fra Nopia). Magiske vibba folkens!

-https://soundcloud.com/blasfemiskeksplosjon
-https://www.facebook.com/BlasfemiskEksplosjon/?fref=ts
-https://www.youtube.com/watch?v=cluTASwbgrM

Scarfield er Jonas Skarmark, kjent fra dub-bandet Nopia, og han elsker store miksere, ekkobokser, delay og annet gøy som beriker en god miks. Han skal døbbe Blasfemisk til månen og i tillegg styrer han lyden på Landmark, bare det beste er godt nok.

Sju Fjell Lydsystem er våre gode venner Mastamann og Don Lima, duoen som har drevet klubbkonseptet Aaargh! på Vic´n i 10 år og har byens eneste skikkelige soundsystem, bygget av blod og svette. Her er det strictly vinyl som gjelder når musikken skal pumpes fram til folket.

Eldfot og Dinomyte fra King Klang Lydsystem snurrer gjerne steppers, jungle, digitalt snadder og groovy dub mikset opp med fet vokal. Sitte i ro? Glem det.

Mer info kommer!!

Til toppen