Søk
Arrangementer
Living + Herman Wildhagen Granbar   Landmark  Konsert


Vi flesker til med tredje kveld på en drøy måned og det som legges til rette som en verdig avslutning på Granbars lange løp siden oppstarten i 2015. For siste gang på en god stund blir det jazzpådass, granbarDJs og to fantastiske band på scenen!

Konsertstart 22.00
CC: 150,-
ID: 20

Living-
spilte på Granbar sitt første arrangement den 6. november, 2015. Siden den gang har det bare gått oppover for Lucas de Almeida, Nora Tårnesvik, Sturla Kverneng og James Kalinosky. Den tropiske psych-pop kvartetten tok steget utenfor Norge ila. sitt første år som band. Etter at singelen Florahedron fikk luft under vingene bare det avsted til SXSW i Texas etterfulgt av turnering i USA, Tjekkia og Norge. Høsten 2016 slapp Living sin selvtitulerte EP og nå i mars var de en av juryens anbefaliner på By:Larm. En bedre avslutning på konsertserien Granbar skal man lete lenge etter, vi gleder oss stort til gjensyn!

Fourculture om Living EP: http://bit.ly/2qoPtTF
"a snug blend of ethno-electronica with some chillwave and retro vibes that will keep you warm over the coming winter months."

Musikk: http://spoti.fi/2rnlWY6

Herman Wildhagen-
kom oss for øret under Trondheim Calling 2017. Wilhagen spiller til daglig gitar i det finfine bandet Panda Panda som har begeistret psychpop-entusiaster landet over det siste året. Han vant i 2016 Studentersamfundets demokonkurranse og fylte like etter Knaus til randen. Med sine låter i vise/folk-landskapet, med luftig vokal og mykt gitarspill som er til å ta og føle på, overbeviste han i utvelgelsen av Trondheim Callings artister og stod på scenene Avant Garden og Moskus med bandet sitt under årets festival. Den 18. mars spilte han support for Thomas Dybdahl i Storsalen på Samfundet, og alt tyder på at Wildhagen ikke har planer om å bremse ned med det første. Hans debut EP kommer ut den 19. mai og knappe to uker etter tar han altså turen til Bergen, Landmark og siste runde med Granbar! Velkommen sier vi!

Musikk: http://spoti.fi/2pvDHDd


Til toppen