Søk
Arrangementer
Jazz på Vill Vill Vest   Landmark  Konsert


Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival der nærmere 60 spennende og aktuelle artister vil spille på flere av Bergens mest etablerte scener. Torsdag 28. til lørdag 30. september gjøres byen om til én stor konsertarena, og du er invitert!​

Landmark line up 28. september:
BUILDING INSTRUMENT / NATALIE SANDTORV / ERLEND ASPESETH TRIO

21.30 // ERLEND APNESETH TRIO

Erlend Apneseth Trio deler mange likhetstrekk med Building Instrument. Trommeslageren er den samme, plateselskapet er det samme og de er på ingen måte uetablert. Apneseth selv er blant landets fremste spellemenn, men han lager også musikk som beveger seg langt utenfor folkemusikk-kategorien. De platedebuterte i fjor og fikk strålende omtale i inn- og utland. Nå slapp de nettopp sitt andre album. Og etter første anmeldelse å dømme vil også dette albumet lokke frem superlativene. Vi krysser fingrene for at vi får høre både gammelt og nytt.

ERLEND APNESETH hardingfele
ØYVIND HEGG-LUNDE trommer, perkusjon
STEPHAN MEIDELL gitar, elektronikk

22.30 // BUILDING INSTRUMENT

Hva er Vill Vill Vest? Er ikke det for uetablerte artister? I så fall burde kanskje ikke Building Instrument vært på plakaten. Men klart, når en har muligheten takker en ikke nei til denne eventyrlige trioen. Det er dessuten på høy tid at de får muligheten til å vise seg for de som ikke nødvendigvis leter i jazzhyllene når de er i platebutikken. For Building Instrument er så mye mer. De har tidligere gitt ut to album på Hubro, spilt konserter i inn- og utland, høstet masse skryt og har til og med fått pris for en av sine musikkvideoer. Uansett, nå er de klar for å spille for deg på Vill Vill Vest. Bli med!

MARI KVIEN BRUNVOLL stemme, diverse elektronikk, perkusjon
ØYVIND HEGG-LUNDE trommer, perkusjon
ÅSMUND WELTZIEN diverse tangenter

23.30 // NATALIE SANDTORV

Det har knyttet seg mye spenning til Natalie Sandtorv helt siden hun gikk på Jazzlinjen på Griegakademiet. Hun har hele tiden jobbet i skjæringspunktet mellom pop og eksperimentell musikk og har åpenbart mye på hjertet. I likhet med sistnevnte artisten er også hun plate-aktuell. De to første singelene er allerede ute. Albumet kommer i oktober. Det er mer poppete enn hva vi har hørt fra henne tidligere. Med fengende melodier, tunger groover og feite synther. Og vi gleder oss til å høre mer!

NATALIE SANDTORV vokal
LIZ KOSACK synth, piano
JONAS HAMRE saksofon, elektronikk
EIRIK HAVNES– gitar, elektronikk
OLE MOFJELL – trommer, perkusjonLINEUP 2017
ANGELO REIRA \ BOKASSA \ BUILDING INSTRUMENT \ CAKEWALK \ CHARLIE SKIEN \ CLOSING EYES \ DREAMARCHER \ ERLEND APNESETH TRIO \ EXECRATION \ EZZARI \ FANNY ANDERSEN \ FOAMMM \ FRED WELL \ GERALD OFORI \ HA!EN \ HAJK \ HANNAH \ HKEEM \ HVITMALT GJERDE \ JAKOB OGAWA \ JARLE SKAVHELLEN \ JIMI SOMEWHERE \ JOHN OLAV NILSEN & NORDSJØEN \ JONAS HIBIKI \ LEKENDE LETT \ LIVING \ LOUI & LEXUS \ LÜT \ MK'S MARVELLOUS MEDICINE \ NATALIE SANDTORV \ NIDINGR \ PASHA \ POM POKO \ ROMSKIP \ SHIKOSWE \ SIBIIR \ SNOW BOYZ \ SOFTCORE UNTD \ SPIELBERGS \ SUNSHINE REVERBERATION \ SVALESTUP \ TUVABAND \ WONDER THE BOY \ YOUNG DREAMS

​SCENER:
Apollon \ Det Akademiske Kvarter \ Garage\ ​Hulen \ Inside \ Klubb Kok \ Landmark \ Victoria Café og Pub \ Østre

Billetter:
​Med billett til Vill Vill Vest får du inngang til all​e scenene og kan se de artistene du selv vil.
Festivalpass: 520,-
Delegatpass​:​1195,- (ordinærpris: 1495,-)
Studentpriser (NB! Studentbevis må vises ved armbåndsinnbytte)
Delegatpass student: 850,-

Se villvillvest.no for mer informasjon.
​Lenke til billettsalg:
http://villvillvest.ticketco.no/vill_vill_vest_2017/venue

https://www.villvillvest.no/artister/#!programmation=scheduleFestival$venues/51

Til toppen