Søk
Arrangement
Phlake (DK) Mount   Landmark  Konsert


Mount presenterer: phlake (DK) på Landmark Bergen 13. oktober!

En av Danmarks mest populære artister tar turen til Norge! Den Danske hiphop- og R&B-duoen Phlake tok hjemlandet med storm da de i 2016 slapp debutalbumet ”Slush Hours”.

Dører: 21.00
CC: 200,- + avgift
Aldersgrense: 20+

KJØP BILLETT
Siden bandets opprinnelse i 2015 har de toppet hitlister og solgt ut store venues i hjemlandet. Den største hiten deres Angel Zoo nærmer seg 27 millioner streams på Spotify og de ble kveldens store vinner under Danish Music Awards 2016 hvor de stakk av med hele fem av syv mulige priser.

Phlake består av produsent Jonathan Elkær og vokalist Mads Bo. Jonathan har de siste årene produsert noen av Danmarks største hiphop-artister. På den andre siden har Mads hele sitt liv prøvd å skjule sin fløyelsesmyke stemme og aldri stått på en scene før i 2015 med Phlake.

Fanskaren øker stadig og på scenen har de en tilstedeværelse og energi som er få artister forunt. I 2016 slo de Roskilde sin publikumsrekord gjennom tidene da de spilte på festivalens Rising Scene. På grunn av fjorårets suksess har Roskilde i år invitert dem tilbake, men denne gang har de fått den store æren av å åpne hovedscenen under årets festival.Til toppen