Søk
Arrangementer
Phonofestivalen Landmark  KlubbDato: Fredag 19. September
Tid: 22:00

Billetter: 130,-
Festivalpass 500,-, 400,- med BT-kortet
Billetter kjøpes på Apollon.

Phonofestivalen skiller seg fra andre festivaler ved at vi presenterer et bredt program hvor vi fokuserer på de små, spennende og kommende, de lokale og regionale, de alternative og de uetablerte aktørene. Det har vist seg en rekke ganger at artistene vi har booket har blitt hentet inn av større musikkfestivaler og arrangementer, som Øyafestivalen og By:larm.

Kveldens program:
KL 22.30: BAND ANE (DK)
Band Ane produserer melodiøs og velkomponert elektronisk musikk, full av livaktige atmosfærer. Hun benytter seg av hele den musikalske skalen, både teknisk og sjangermessig. Electronica, pop, barnesanger, drumnbass og happy hardcore er blandet på en nærmest naiv og delikat måte – samtidig ekstremt elegant og konsistent. Dette kan fort virke barnslig på et vis, men musikken skifter hurtig over i dystre bølger og harde lydelementer. La deg overraske og fortrylles av Band Ane og hennes makker Mr. Laptop.

KL 23.30: RUMPISTOL (DK)
Rumpistol, ellers kjent som Jens Berents Christiansen, slapp sin debut
fullengder i 2003 på labelet Rump Recording, og har siden spilt et vell av
konserter over hele Europa. Rumpistols musikk er som et friskt og åpent vindpust med beundringsverdig trygghet, han vet når det er påtide og pause, for så å fortsette videre igjen. Balansen mellom en flytende melodi og antydninger til stødige lune toner er nøye ivaretatt. Rumpistol garanterer å ta deg fra den seneste av sene netter til en grytidlig skumringsmorgen med et aldri så lite puff av sprakende lydbølger.

KL 00.30: ANALOGIK (DK)
Danmarks nest største by Aarhus huser kvartetten Analogik. Analogik består av Asger Strandby bak miksebordet, godt utstyrt med en laptop stapfull av lyder fulgt av Jesber Kobberøs sjarmerende gitarmelodier, backet opp av fløyte og orgel. Theis Bror har en stødig og avslappet saksofon-sound og Magnus Damgaards bass er tjukk og kraftfull. Alt dette er nøstet inn i jazzen, fellesnevneren som førte de sammen som et band i 2004. Men musikken er så mye mer enn det; Dub, electronica, funk, bossa nova og tango fremstilt i en forsiktig og ymtende sound, noe den globale musikkbyen Aarhus er kjent for.

Til toppen