Søk
Arrangementer
Phonofestivalen Landmark  KlubbDato: Onsdag 17. September
Tid: 22:00


Phonofestivalen skiller seg fra andre festivaler ved at vi presenterer et bredt program hvor vi fokuserer på de små, spennende og kommende, de lokale og regionale, de alternative og de uetablerte aktørene. Det har vist seg en rekke ganger at artistene vi har booket har blitt hentet inn av større musikkfestivaler og arrangementer, som Øyafestivalen og By:larm.

Kveldens program:
KL 22.30: Syntax TerrOrkester
Det er tøft, det er fengende og det er laget av syv bergensbeboere signet av
plateselskapet til Datarock, YAP records. På vårparten var de “Ukas Urørt”
og sammen med sommeren kom albumet deres, “Familien min forstår ingenting av
det” ut. Orkesteret råder over tre gitarer, to synther, trommer og diverse
norsk og improvisert tale. Hvis ikke du har en indre pønker i deg, har du
sikkert en indre jazzist som vil ta turen for å se Syntax.

KL 23.30: THE MEGAPHONIC THRIFT
Etter å ha fått mye skryt for knallgode konserter, samt et lydbilde hvilket som helst eksperimenterende rockeband kan misunne dem for, har de til nå klart å få omtale i større internasjonale musikkblad. Og ikke uten grunn! Ønsker du å høre melodiøs støy i ett klaustrofobisk lydbilde (som kan vekke de fleste sovende bjørner med hangover etter å spist soppen til Lars Sponheim) så er det bare til å stille opp på konsert og se Richard Myklebust, Linn Frøkedal, Fredrik Vogsborg og Njål Clementsen gjøre en forrykende konsert!

KL. 00.30: AUTOMAT.PISS.TOOL
Kjenner du til grøt? Maten du får servert på lørdagene av mamma. Den tunge, massive retten kan lett sammenlignes med bassen til Automat.piss.tool. Automaten har jobbet med og remixet blant annet Thomas Danger, Maja Ratkje & Maskinanlegg, og Leiv Reed. Mannen bak prosjektet, Knut Guribye, langer ut beinhard eksperimental hardcoreindustrielektronica rett i trynet på dere!
Mer informasjon: http://www.phonofestivalen.no

Til toppen