Søk
Arrangementer
Utmark   Landmark  Klubb


Lørdagsdelen av Utmarks maihelg blir hard og god. Fra Oslo-labelen Fysisk Format kommer to av landets beste og mest kompromissløse band: Snöras og Next Life. Se også opp for Derek Holzer + John Hegre.
Lørdagsdelen av Utmarks maihelg blir hard og god. Fra Oslo-labelen Fysisk Format kommer to av landets beste og mest kompromissløse band.

Snöras har høstet glitrende kritikker for sitt andrealbum Plague Waters, som ble omtalt som ”årtets norske hardcoreskive” av Morgenbladets anmelder. Frontmann Yngve Hilmo (Lukestar), har med Snöras skapt et monster av et band som kombinerer støyrock med kompromissløs hardcore. Resultatet er et av landets mest spennende band om dagen.

Next Life er ikke mindre bejublet for sitt ferske album The Lost Age, og byr på en konsertopplevelse et sted mellom computermusikk, militant straight-edge hardcore, og politisk death metal.

Derek Holzer (1972) er en amerikansk lydkunstner basert i Berlin. Han interesserer seg spesielt for DIY elektronikk, lydkunst, field recording og møtepunktene mellom elektroakustikk, støy, impro og metal. Med seg på kveldens konsert har han vår egen John Hegre.

Det eminente DJ-teamet Vibeke Garrod og Charlotte Maury-Aveline, holder det gående kvelden gjennom med et uslåelig Hardcore & Punk sett.

Utmark er Bergen Kunsthalls egen konsertserie på Landmark.

Derek Holzer presenteres i samarbeid med Piksel og Ny Musikk Bergen.

Billetter: 80 kr

Til toppen