Søk
Arrangementer
Nabovarsel   Landmark  Klubb


Etter paneldebatten mellom 19:00 - 21:00 slår Nabovarsel til med dj Kasper, Kari Finne Sognnæs, Tobii (live) og G-HA!
Kl 21-23: KASPER
Kasper er din favoritt-dj sin favoritt-dj. Er en av Norges beste platesnurrere og er kjent for å kunne mikse og blande alt; noe han har bevist som drum & bass-dj, som dj for hiphop-helten Action Man i tillegg til techno-gjestespots for Bly og Ploink. Men det er house han har i hjertet og det er Nabovarsel han stiftet i 2005.

Kl 23: KARI FINNE SOGNNÆS
Kari Finne Sognnæs studerer folkemusikk med sang og kveding som spesialitet ved Ole Bull-akademiet. Blant hennes lærere finner vi bl.a. Berit Opheim. Sognnæs har tidligere sunget med både Opheim og Kim André Rysstad - i tillegg til flere konserter, bl. a. under ekstremjazz på årets Vossajazz. Kveldens "konsert" blir definitivt noe som aldri har blit gjort på klubbfronten før.

KL 24: TOBII (live)
Tobii er blitt hele Bergens nye gullgutt. Hans utrolige dj-sets har blitt backet opp av fantastiske egne produksjoner; blant annet en Kakkmaddafakka-remiks som har gitt de fleste hakeslepp. "That Piano Track" er en favoritt hos ND_Baumecker og Ostgut-folkene. Han har nettopp blitt signert av et større agenbyrå. Dette er klubbmusikkens fremtid, live for første gang siden han varmet opp for Sascha Funke i 2008.

Kl 00:45 - ende: G-HA
Geir Aspenes behøver ingen introduksjoner blant klubbere i Norge. Stadig kåret til Norges beste DJ og spillejobber over hele Europa sammen med sin faste makker Olanskii. Som en av mennene bak legendariske Sunkissed så er han også ansvarlig for mange av de største europeiske navnenes besøk til hovedstaden. Men det er som DJ han skapte sitt navn. Dette er rett og slett Norges beste. Intenst, fokusert og dansbart. Dette er mer enn hva vi i Bergen har gjort oss fortjent til!

CC: 50,- fra og med kl 21.

Promo-cd'er slippes rundt om i butikker og utesteder de kommende ukene.

Til toppen