Søk
Arrangementer
Digitalo   Landmark  Klubb


Digitalo på Landmark, einaste gong i 2009. Digitalo har fast base på Edvard ved Grieghallen, men for i kveld er me attende på gamle jaktmarker. Lyd: Skatebård. Bilde: Bjørnar.
Om Skatebård:
Bård Aasen Lødemel, også kjent som Skatebård, har de siste årene bygget seg opp et navn som en av verdens fremste leverandører av modernistisk italo-inspirert disco, electro og techno. Det er vanskelig for oss å bedømme hva som er mest komplekst av maskinene han spiller på, og mannen selv, musikken har allikevel et enkelt budskap – DANS! Siden det fete albumet ”In 1989, skateboarding was a crime” har nerden fra Sogn levert den ene etter den andre herligheten, live eller mixet.

I høst gav han ut albumet ”Cosmos” som ble belønnet med rosende omtale og Spellemann-nominasjon i klassen Elektronika. (Takk til Lost Weekend for tekst)

Skatebård kjem rett frå Øyafestivalen, med live-opptreden på Blå ilag med Junior Boys, for å glede sitt kjære heimepublikum.

Om Bjørnar:
Bjørnar Pedersen er ein designstudent frå Norheimsund som for tida går på college i London. På fritida lagar han videocollager av obskure, vakre og grumsete filmklipp. For i kveld vil hovudtemaet bli ‘det ytre rom’. Bjørnar har tidlegare arbeida med mellom anna klubbkonsepta ‘Upopulær’ i Oslo og ‘Across the Pond’ i London.

Billetter: 50 kroner

Til toppen