Søk
Arrangementer
ILYW: UTSATT TIL 2010   Landmark  Klubb


Jos de Gruyter og Harald Thys er en kunsterduo fra Belgia som i over 20 år har samarbeidet om sitt video og foto utrykk. Som del av ILYW, og sin første visning i Norge, er de inviterte til å produsere en ny performativ forelesing.
Kansellert. Flyttet til en fremtidig dato i 2010!
Dette involverer visning av egne videoer i samklang med dokumentarer ,film og internettbaserte funn i en overraskende og til tider skummel blandning. De har seinest vært vist ved bl.a Berlin Biennalen 5, Manifesta 7, MuHKA og Palais des Beaux-Arts, Brüssel.

ILYW er et visningskonsept som produserer nye kunstprosjekter i samarbeid med inviterte kunstnere. Det er et mobilt visningskonsept for billedkunst med internasjonalt fokus, paralellt har det et viktig anker punkt i Landmark, Bergen Kunsthall.

ILYW er inspirert av og oppmuntrer produksjon av performative prosjekter som er utfordrende for publikum og relaterer seg spesifikt til sted og lokalitet.

Karolin Tampere startet ILYW vinter 2006, og har vist performance verk fra Catti Brandelius (Professora), Egill Sæbjørnsson. ILYW hadde en satelitt visning ved de Appel art centre, Amsterdam i oktober - 06. I 2009 vises D.O.R, Mor & Jerry, Jos de Gruyter & Harald Thuys og Geir Tore Holm. ILYW er støttet av Norsk Kulturråd, Bergen Kommune og Bergen Kunsthall.

Til toppen