Søk
Arrangement
Nabovarsel   Landmark  Klubb


TERJE BAKKE + TOBII + NJAAL + ROMSKIP OG PLANETER + SANHUEZA. Nabovarsel feirer Bergenshousens fremtid med de to beste/neste talentene fra Bergen

Billetter: 50,-

TERJE BAKKE (Strictly Chosen)
Det er mange som har et forhold til ICA Maaseskjæret i Bergen, men det er stadig flere som har et forhold til Terje Bakke som house-produsent. Han slo gjennom før han hadde fylt 18, med Trance-låter og melankolske prog-house-låter straight outta Åsane. Men de siste to årene har han steget inn i en stil så rar og introvert at han har endt opp som en ny stjerne i house-himmelen. To flotte singler for Soulfooled og Strictly Chosen har ført ham til spillejobber i Berlin, London og mere; blant annet en spillejobb på legendariske Watergate.

TOBII (Troll Records)
Singelen “Skranglejazz” på Troll Records har fått sin dose med oppmerksomhet, men det er de usignerte låtene som skaper mest buzz for unge Tobias Sørensen Urhaug. Spesielt “That Piano Track”, en favoritt hos ND_Baumecker (Ostgut) og “Who Do We Think We Are” er låter vi gleder oss til å se på vinyl. I mellomtiden får vi servert flotte remikser; Karin Park, Wareika og Kakkmaddafakka er artister som har fått that special treament. Han og Terje utgjør byens mest aktuelle house-DJ-er og dét er hva det handler om.

NABOVARSEL DJ-S
Nabovarsel stiller opp.

--

Kulturkollektivet Nabovarsel er en uavhengig gruppe aktører som opererer innenfor en vid ramme av elektronisk musikk, kunst og kultur. De arrangerer månedlige klubbkvelder på landmark hvor de henter inn DJs fra inn- og utland. Når de arrangerer konserter og klubbkvelder hvor de setter sammen lokale artister med internasjonale artister og i ulike sjangre, så er det fordi de mener arrangementer innenfor elektronisk musikk skal være deltakende i Bergen og motvirke trusselen om kreativ stagnasjon. Nabovarsel ble stiftet allerede i 2004 av Sanhueza og Romskip & Planeter. I dag står ting som Advanced Language, Jacob Lysgaard, Tobii og Put Your Hands Up For Neo-Tokyo under Nabovarsels paraply.


Til toppen