Søk
Arrangement
Nabovarsel   Landmark  Klubb


ØYVIND MORKEN (LUNAFLICKS) + CHRIS HOLM
Billetter: 50,-

23:00 CHRIS HOLM (BESTILLINGSVERK)
En av byens travleste og dyktigste musikere har i det siste viet tid til sin solokarriere. Det som er The Alexandria Quartet, Young Dreams, Bloody Beach (og nå Sondre Lerche) sitt tap, er ikke et tap for publikum. Chris Holm sine låter er en herlig blanding av forskjellige sjangre, utført med karisma og popteft.

Nabovarsel er ute etter å skape spesielle konsertopplevelser og denne får noen svært velkomne gjester: Njaal og et lite arsenal av trommemaskiner.

00:30 ØYVIND MORKEN
Oslo kan sies å ha bygget opp godt, internasjonalt rykte for interessant og groovy house: En av pillarene for det nye miljøet er plateselskapet Lunaflicks. Det drives av Pål Nyhus (DJ Strangefruit) og Øyvind Morken. Sistnevnte har bygget opp et rykte som en av Norges beste DJ-s. Nabovarsel tar utfordringen og inviterer ham til å sette sitt preg på Landmarks dansegulv denne kvelden.

NABOVARSEL DJ-S underholder mellom slagene.

Kulturkollektivet Nabovarsel er en uavhengig gruppe aktører som opererer innenfor en vid ramme av elektronisk musikk, kunst og kultur. De arrangerer månedlige klubbkvelder på landmark hvor de henter inn DJs fra inn- og utland. Når de arrangerer konserter og klubbkvelder hvor de setter sammen lokale artister med internasjonale artister og i ulike sjangre, så er det fordi de mener arrangementer innenfor elektronisk musikk skal være deltakende i Bergen og motvirke trusselen om kreativ stagnasjon. Nabovarsel ble stiftet allerede i 2004 av Sanhueza og Romskip & Planeter. I dag står ting som Advanced Language, Jacob Lysgaard, Tobii og Put Your Hands Up For Neo-Tokyo under Nabovarsels paraply.

Til toppen