Søk
Arrangementer
Ledig stilling Landmark søker ny produksjonsmedarbeider Landmark  


Ønsker du å bli en del av en av Bergens mest aktive og interessante musikk-, kunst- og kulturscener? Da håper vi du vil søke på stilling som produksjonsmedarbeider ved Landmark, Bergen Kunsthall.

Stillingen er timelønnet og utgjør ca. 80 timer per måned. Arbeidet innebærer alt fra produksjon og administrasjonsarbeid til bookingassistanse og promotering.

Siden tidspunkt for arrangementer kan variere er det viktig at produksjonsmedarbeider til en viss grad kan utvise fleksibilitet når det gjelder arbeidstid.

Vi håper akkurat du er den vi trenger til å assistere og jobbe sammen med vårt dyktige og dedikerte team som driver Landmark kunstneriske scene.

Frist for å søke stillingen er 1. november 2017. Kortfattet søknad og c.v. kan sendes til

Mer om Landmark:
Landmark er Bergen Kunsthall sin kafé, bar, konsertscene, nattklubb og prosjektrom som huser et intensivt og rikholdig program: fra intime konserter med legendariske artister til tettpakkede klubber med lokale og internasjonale Dj´er og musikere; fra foredrag og debatter med ledende kunstnere, kuratorer og teoretikere til filmvisninger og performancer med nye lokale talenter og noen av de mest vitale og engasjerende kunstnere i vår tid.

Kurator Maria Rusinovskaya ved Bergen Kunsthall programmerer og er ansvarlig for det kunsteriske programmet til Landmark. Bak driften av kaféen og baren står Landmark Bergen AS, med Mats Kornerud , Jan Lorentzen og Torjus Raknes.

Til toppen