Søk
Arrangementer
Nabovarsel: Langenberg   Landmark  Klubb


Nabovarsel er stolte av å presentere en av de mest spennende i europeisk Deep House, den Düsseldorf-baserte Langenberg (DE / Drumpoet Community).
Etter å ha arrangert legendariske fester i Essen ble Max Heesen fort en del av den nye, spennende Kompakt-sounden som traff Europa og USA som en kule. Hans DJ-sets ble stadig mer verdsatt av et voksende publikum som satte pris på hans eklektiske, dansevennlige stil. Som DJ har han fått oppmerksomhet over hele Europa, men personlig for Max Heesen er det respekten han har fått i Detroit og Chicago, hvor Deep House har sine røtter, som er den beste bekreftelsen på at han gjør noe riktig. I dag er Langenberg blant de mest ettertraktede i sin sjanger og tilfeldigheter pluss litt skillz har ført til at Nabovarsel kan presentere et navn i toppklasse for en meget hyggelig pris.

Karrieren til Langenberg tok virkelig fart i 2007. Da fikk nemlig Langenberg sine første store utgivelser som produsent. Ikke bare var han en beryktet DJ, nå er han også en produsent i europeisk toppklasse. Blant plateselskapene han har gitt ut hos, er virkelig store og interessante etiketter som Drumpoet Community, STHLM Limited og Resopal Red. Nyheten om at Langenberg har startet et samarbeid med Manuel Tur slo ned som en bombe og ut fra dette har duoen Ribn sprunget opp.

For å varme opp har vi hentet KASPER GULBRANDSEN (Nabovarsel) og ERIK STERV (Klubbhuset / UPOP)

CC: 60,- (40,- før 23)
Dørene åpner 21.

VI BRUKER ALLEN & HEATH XONE 92.

Til toppen