Søk
Arrangement
Playdate   Landmark  Klubb


The Heat Death / Daniel Meyer Grønvold
Billetter: 80,- / 50,-

Woah! – kompromissløs feedback-gitar-støy-bonanza og Skandinavisk energijazz! Det er på tide med en Playdate igjen, og etter en knallstart på sesongen følger vi tråden med improvisasjonsrelatert musikk som kan gå i alle retninger.

The Heat Death er et band bestående av Kjetil Møster (Datarock), Martin Küchen (Trespass Trio) , Mats Äleklint (The Thing XXL), Ola Høyer (Cortex) og Dag Erik Knedal Andersen (SAKA). I tidsrommet 20. til 27. mars 2012 reiser de på sin første turné i Norge og Sverige. Bandet spiller egenkomponert musikk som sjangermessig befinner seg et sted mellom jazz og improvisasjonsmusikk, med solide doser energi og spontanitet. The Heat Death er en musikalsk kraftutblåsning fremført av fem av de mest spennende jazz- og improvisasjonsmusikerne i Skandinavia for øyeblikket. Og to av dem er fra Bergen!

Daniel Meyer Grønvold er en kompromissløs lydkunstner som behandler gitaren på ulikt vis fra gang til gang i bl.a. Cunt Rash og Minn Minn Lights. Denne gangen er det mer fokus på rent fysisk interaksjon med instrumentet/ampen. Intenst og kort.

PlayDate omfavner all musikk som tar i bruk improvisasjon i en eller annen form – alt fra minimalistisk improvisasjon til støyrock

Som oftest inviteres to band med ulike konseptuelle utgangspunkt, i et håp om å samle ulikt publikum for å oppleve nye typer musikk og uttrykk. PlayDate har som mål å skape en samlende scene for all forekomst av improvisasjon, hvor sjanger og hype er irrelevant, og musikk og skaperevne står i sentrum!

Til toppen