Søk
Arrangement
Piotr Wingaard: musikkvideo slipp   Landmark  Klubb


«Du Skulle Bare Visst» - musikkvideo slipp og live konsert med Piotr Wingaard

https://soundcloud.com/piotrwingaard

CC: 50,-

Dørene åpner kl.19:30
Konsertstart kl.21:00

Musikkvideoen til «Du Skulle Bare Visst» slippes den 07.mai, og det feires med visning på storskjerm og live konsert på Landmark.

Piotr Wingaard spiller melankolsk Indie-Pop på bergensk. Sangene varier fra akustisk til popproduksjoner med lånte elementer av elektro og rock der fokuset på tekst og melodi gir sounden en tydelig karakter.

Inspirasjonen hentes fra artister som Lars Vaular, Thomas Dybdahl, Veronica Maggio og bandet har tidligere blitt sammenlignet med bergenske gallionsfigurer som da utetrend.no skrev i sin artikkel «denne type musikk har du ikke hørt siden John Olav Nilsen og Gjengen var aktuelle»

Med fullt band er Piotr hele 5 artister på scenen og bandet har en karakteristisk LoFi tilnærming til settet hvor det ikke brukes hverken laptops eller backingspor- alt du hører skapes på scenen. Om du er av dem som allerede har kjøpt platen, kan du derfor forvente deg noe helt annet en originalproduksjonen da bandet har gjort seg bekjent ved at de tolker låtene på nytt og kontinuerlig tilpasser notene til tid&sted.

Denne kvelden bør du ikke gå glipp av!Til toppen