Søk
Arrangement
Jennifer Walshe I Call America : Intervention #1   Sal V  Borealis, Konsert


Jennifer Walshe (vokal) er den første artisten til å fremføre en intervensjon i Matana Roberts utstilling i Bergen Kunsthall.

Free entrance!
Duration: 20 min

Walshe er en komponist og artist fra Dublin i Irland, som ble kalt “den mest originale kompositoriske stemmen som har kommet fra Irland de siste 20 årene” av The Irish Times. Musikken hennes har blitt bestilt, kringkastet og framført over hele verden. Hun har mottatt stipend og priser fra blant andre Foundation for Contemporary Arts i New York, DAAD Berliner Künstlerprogramm, Internationales Musikinstitut i Darmstadt, og Akademie Schloss Solitude. Jennifer har skrevet flerfoldige operastykker og teaterverk, inkludert XXX_LIVE_NUDE_GIRLS!!!, en opera for barbiedukker, samt Die Taktik, for Junge Oper Stuttgart.

Utstillingen I Call America forsøker å fange ”rådløsheten som preger det å være amerikansk i det tjueførste århundret”. Utstillingen er Matana Roberts‘ første i Europa og er basert på et omfattende prosjekt som først ble utarbeidet under et residensopphold på Whitney Museum of American art, og dernest i form av en utstilling ved Fridman Gallery i New York i 2016.

Til toppen