Søk
Arrangement
BIT20 KLUBB åpen øving BIT20 ensemble   Landmark  Konsert, Seminar


I BIT20 Klubb kan du dykke ned i de herligste musikalske eksperimenter sammen med andre dedikerte amatører og BIT20 Ensemble sine musikere og formidlere

BIT20 Klubb inviterer alle interesserte med inn i sitt lydutforskende arbeid et par timer denne onsdagskvelden, her får du være med "hands on" og teste ut komposisjon og prøve spennende hjemmelagde instrumenter. Kanskje du får lyst å være med?

BIT20 klubb har for øyeblikket 8 medlemmer og vil gjerne ha med enda flere. Derfor inviterer vi nysgjerrige til å bli med oss et par timer inn i den musikalsk eksperimenteringen.

Vi har ingen aldersbegrensninger for å være medlem, for øyeblikket har vi et aldersspenn på 12- 35 år og synes dette fungerer veldig godt.
Du trenger heller ingen spesielle forkunnskaper for å bli med, du må være nysgjerrig og dedikert, spiller du et instrument er det kjempebra, og en flott ressurs å ta med inn i gruppen.

Klubben spiller flere konserter gjennom sesongen og som medlem vil du få være med å komponere til, og spille på disse. I høstens hovedprosjekt skal vi blandt annet bygge instrumenter av glass!

Så, som sagt, nysgjerrighet og dedikasjon er det du trenger for å være med oss, så hvorfor ikke komme innom onsdag å ta en nærmere titt?
Velkommen!! :)


Til toppen