Søk
Arrangement
TEEBEE + sup: Romskip & Planeter / DJ subway Drum club presenterer:   Landmark  Klubb, Konsert


Drum Club presenterer TEEBEE
(Ram/Subtitles/Metalheadz, NO)

LANDMARK / 26. DESEMBER (2. JULEDAG) / Kl. 22-03 / 20 år ID / CC: 150,- (100,- FØR MIDNATT)

Få norske elektronika-artister kan skilte med en slik suksess som Torgeir Byrknes, bedre kjent som Teebee eller DJ Teebee. Han begynte sin karriere som DJ allerede i 1990, og slapp sin første 12” i 1996 på det legendariske Drum&Bass labelet Rugged Vinyl. Etter det ballet det bare på seg med utgivelse etter utgivelse på en mengde labels, som for eksempel Juice, Audio Couture og Creative Source. Han var en av de første ikke-engelske Drum&Bass produsentene som fikk A-liste status innen sjangeren. Etter en rekke utgivelser og to album gitt ut på det vell renommerte labelet Certificate 18, og noen utgivelser på meget legendariske Metalheadz, startet Teebee sitt eget Drum&Bass label, Subtitles Music, som etter sin oppstart i 1999 har gitt ut over 100 utgivelser.

Subtitles er ansvarlig for gi ut Drum&Bass av høyeste kvalitet, og via dette labelet har Teebee oppdaget og signet nye spennende artister som Xtrah, Ulterior Motive, Noisia, Phace og Misanthrop for å nevne noen.

Teebee er i disse dager aktuell med nye utgilvelser på RAM Records sammen med produksjonspartner Calyx, sammen har de gitt ut tre album, og har spillejobber på mange av de største festivalene og klubbene verden over.

Som DJ er Teebee uten sidestykke, settene hans lever alltid opp til forventningene, noe som har gitt ham et velfortjent rykte som en av verdens aller beste Drum&Bass DJ’s!

Vi vil også påpeke at dette er Teebee's eneste sologig på 3 år, dette er en en kveld du IKKE vil gå glipp av!

Support denne kvelden er Drum Club residents Romskip&Planeter og DJ Subway, begge veteraner som i en årrekke har satt sitt preg på Bergen og Oslos uteliv med klubbkvelder som Nabovarsel, Klubb Klubb, Room 101 og We Love D&B!

Om Drum Club:
Drum Club er en nyoppstartet klubbkveld som er et samarbeid mellom to veteraner innen norsk klubbmusikk; DJ Subway fra bl.a ROOM 101 på The Villa i Oslo og Bergens store sønn Romskip&Planeter, kjent fra bl.a. Nabovarsel og Klubb Klubb.

Bli medlem av Drum Club: https://www.facebook.com/drumclubbergen

Om Drum&Bass:
Drum&Bass (ofte forkortet drum 'n' bass eller d'n'b) er en elektronisk musikksjanger som utviklet seg til en egen sjanger i midten av 90-tallet. Sjangeren er karakterisert av raske rytmer med ekstra mye bass, i tillegg til en ofte travel basstromme. Du har garantert hørt Drum&Bass før uten å ha vært klar over det, og artister av mer kommersiell apell som kan nevnes er Boomfunk Mc's, Rudimental, Chase & Status, Pendulum og Nero for å nevne noen. Av den mer 'ekte' sorten, bør en sjekke ut artister som Audio, Dom&Roland, Ed Rush, High Contrast, Lenzman, Ulterior Motive, Noisia og vår egen norske helt fra Bergen TEEBEE (Calyx & TeeBee).

Til toppen