Søk
Arrangement
"minifestival"- konsert med The New Wine   Landmark  Klubb


Landmark blir scenen hvor The New Wine skal gjøre sin eneste ordentlige konsert denne sommeren. DJ Pastor spiller plater før og etter.
Grunnet andre prosjekter og studiojobbing med nye utgivelser, har ikke denne sommeren vært preget av turnering. Det betyr at bandet stiller svært spilleklare, og ønsker å sette Landmark på hodet med et bredt utvalg av nye låter, eldre låter, covers, muligens gjester og de beryktede jam-sessions. Geir stiller opp med den største synth-parken som har vært på Landmark, Adrian har fått seg elektroniske pads, Johan har en analog bass-synth og Stian smører stemmebåndene. Det blir en dansbar aften, som vi håper Bergenspublikummet vil ta del i.

For å varme opp gulvet, og sende kvelden ut i dansens kosmos - flyr vi inn vår kjære venn Pastor fra sin bedrift som labelmanager for Untz Untz Records i Berlin. Han er bandets egen tour-DJ, og kommer til å spille en elskelig miks av house, disko og nydelige edits som han har funnet på nettet - og som du garantert ikke har hørt før.

CC: 100,- kr

Til toppen