Søk
Arrangement
MOONFACE   Landmark  Klubb


Perfect Sounds Forever presenterer: MOONFACE (CA/Jagjaguwar)
Billetter: 150,-
Dørene åpner 20:30
Konsertstart 21:30

Moonface er aliaset Spencer Krug bruker når han opererer på egen hånd utenom bandprosjektene han er mest kjent for, Wolf Parade og Sunset Rubdown.

Krug har gitt ut to album og en EP som Moonface, alle med forskjellige tilnærminger og livebesetning. På den siste plata ”With Siinai: Heartbreaking Bravery”, utgitt på annerkjente Jagjaguwar, har han fått med seg sine gamle venner i det finske neokrautrockbandet Siinai. Siinai var forøvrig nominert til Nordic Music Prize 2011 for albumet ”Olympic Games” og stod for en av de beste konsertene på årets by:Larm. Krug ble så imponert av ”Olympic Games” at han umiddelbart kontaktet de og spurte om de skulle spille inn neste Moonface-plate sammen. Siinai jammet fram noen ideer i studioet sitt i Helsinki, mens Krug tok seg av tekstene fremført med sin særegne vokal, og selvsagt også en og annen keyboard-linje. Resultatet har av mange blitt omtalt som Krug sitt beste arbeid til dags dato.

”Krug's addiction to melody and pop music meets Siinai's love for simplicity and their rare patience for music that slowly evolves, and something somewhere in the middle was created.

Til toppen