Søk
Arrangement
Back to Beat: Los Plantronics   Landmark  Klubb


Los Plantronics kommer endelig tilbake til Bergen og Back to Beat!
Billeter: 120,-
Dørene åpner kl 22.00, konsertstart kl 23.30 (presis)

Fire år har gått siden Los Plantronics gjestet en av de aller første og aller beste Back to Beat-kveldene. Det er med andre ord på høy tid med et gjensyn med dette åtte mannsorkesteret med vanvittige blåsere.

Los Plantronics har hatt et hektisk år med 15 års jubileum som band, ny plate(dere sjette i rekken) og turnevirksomhet i Europa, samt Mexico. Det er derfor en glede å ønske et av Norges beste liveband tilbake til Bergen med sin glimrende blanding av electric swamp-R&B og garage-soul-boogaloo.

Se opp for brytemasker og mariachikostymer!

Dagbladet om plata(terningkast fem) Organic Voodoo Soup: Ønskekonsert for rock’n’roll-zombier. La oss si at du drar på fisketur I sumpene rundt utløpet av Mississippi og får noe tungt på kroken. Du haler inn og hei, ingen fisk, ingen alligator, ingen kobraslange, men et eldgammelt platealbum, seigt og slimete på utsida, men inni ligger vel bevart en bunke singler anno 1950-1970, innspilt på for lengst glemte plateselskaper med obskure instrumentalgrupper og mystiske vokalister, soundtracks fra drive in-filmer og horrorrperler, noir-dramaer og surfegrøssere. Disse låtene er som hentet ut av en slik sunken skatt, variasjoner over soul-selskapet Stax’s storhetstid, virtuose gitar-eskapader, vindpisket blåserbacking. Landskapet spenner fra ørken-strøkene i Texas til Hieronymus Bosch’s dødsvisjoner. Musikalsk voodoo for viderekomne.

Back to Beat sponses av Boogaloo og Dada

Til toppen