Søk
Arrangement
Fettival   Landmark  Klubb


Med Tim Tygg, Action Man og Miss Tati
Tidsskriftet Fett smeller til med nok en konsertkveld med selveste Tim Tygg, Miss Tati og Action Man.

Tim Tygg
Miss Tati er bosatt i Bergen men har sin bakgrunn fra Angola/Portugal. Hun har vært et kjærkomment nytt og uendelig friskt pust på den vokale soul/hiphop scenen mellom de nedbørstunge 7 fjell de siste par årene. Tati er rimelig heftig involvert i Landmarks fenomenet Fagernes Yatcht Klubb og ikke minst i The Go-Homes, Bergens nyeste, og desidert mest troverdige 60´s soulband. Hun startet som korist i bandet MOI og beveget seg videre i improvisasjonsscenen med Jamkollektivet. Hun får inspirasjon fra deriblant funk, jazz og artister som D'angelo, Erykah Babu, Bilal og Jill Scott.

Action Man er en ung rapper som har bodd i Bergen siden 1993, samme året som han kom til Norge. Han er opprinnelig fra Bosnia og Hercegovina fra byen Doboj, men han vokste opp på Nesttun i Bergen. Oppvekstvilkår, selvinnsikt, samfunnskritikk og Mohammed Ali mentalitet preger det tematiske universet når Action holder en mikrofon. Dette står i stil med det harde, men også sjelfulle lydbildet som sender vibrasjoner i gulv, vegger, lys, kameralinser, ører, føtter, hjerter og hjerner.

Mesteparten av musikken er hiphop-basert, men siden hiphop ofte inneholder spor fra andre sjangre legger ikke Action skjul på at han er inspirert av alt fra hiphop, dub, funk og jazz.

Til toppen