Søk

Omvisning

I tillegg til omvisninger for vidergående skoler, ungdomsskoler, barneskoler og barnehager kan Bergen Kunsthall tilby omvisninger for et bredt publikum i de temporære utstillingene.

Søndagsomvisninger:
Velkommen til omvisninger hver søndag i utstillingsperiodene. Omvisningene holdes klokken 14:00 og er inkludert i inngangsbilletten.

Familieomvisninger:
Bergen Kunsthall kan også tilby omvisninger som er spesielt tilrettelagt for barnefamilier. Her kan både voksne og barn kose seg en søndags formiddag. Omvisningene holdes klokken 13:00 første søndag etter åpning av ny utstilling, og er inkludert i inngangsbilletten. Barn går gratis.

Plattform:
Som et ekstratilbud kan Bergen Kunsthall tilby sine besøkende presentasjoner, foredrag og debatter med noen av samtidens fremste kuratorer og teoretikere på samtidskunstscenen. Programmet for Plattform oppdateres kontinuerlig.

Private omvisninger:
En fin kunstopplevelse kan bli enda bedre om den deles med flere. Hos oss kan dere få en privat omvisning tilpasset etter ønske, også utenfor ordinære åpningstider. Vi kan servere forfriskninger og fingermat for å lage en helt spesiell opplevelse for dere. Ta kontakt på


Til toppen