Søk
Arrangement
Naee Roberts (live) + Niilas   Landmark  Konsert


Sandra Mujinga er kjent både som billedkunstner og som musiker. Hun opptrer ofte under forskjellige identiteter, og vil som en del av live-programmet til utstillingen "SONW - Shadow of New Worlds" opptre som Naee Roberts. Denne kvelden på Landmark blir Naee Robert sin konsert akkompagnert av en DJ-set fra Niilas.

Billetter: 100,-
Gratis for medlemmer i BKH og studenter i KMD og BAS.

NAEE ROBERTS
I dette prosjektet kombinerer Sandra Mujinga idiosynkratisk eksperimentering med popsjargonger og -referanser. Musikken hennes henter inspirasjon fra både moderne og tradisjonell dans, og koreografi fra hennes fødeland, Kongo. Naee Roberts synger på lingala, norsk og engelsk; fonetikken i språket er hennes råmateriale.

NIILAS
Niilas er elektronikaprosjektet til Peder Niilas Tårnesvik - en 22 år gammel produsent fra Bergen. Prosjektet ble startet som en kanal for å formidle følelser og uttrykk gjennom elektronisk samtidsmusikk, og har utviklet seg til å være en bidragsyter til både kunstverdenen og undergrunnsmiljøet via klubbmusikk og populærkultur. Han er kjent for bunnsolide DJ-sett med fokus på sterk mixing og høy energi. Med hele tre mixer for NRK P3 og opptredener rundt om Norge og Skandinavia, har han etablert seg som en DJ du ikke vil gå glipp av.

Konsertstart 21:00

Til toppen