Søk
Arrangement
Kjersti Sletteland og Roar Sletteland Prospekt Upstairs  Workshop


Prospekt er en multimedia-workshop for unge i alderen 13 til 18 år. I to uker vil deltakerne jobbe med video, elektronikk, skulptur, bilde, lys og lyd sammen med kunstnerne Kjersti Sletteland og Roar Sletteland og Unge kunstkjennere.

For skoleklasser og drop-in workshop for ungdom

Resultatet skal bli en omfattende rominstallasjon med bevegelige elementer, projisering av videoer, TV-skjermer, lys- og lydeffekter. Prosjektet vil i løpet av de to ukene det er i Kunsthallen utvikles gradvis, med mulighet for publikum til både å være med og/eller følge prosessen underveis.

Prospekt handler om ungdommens hverdagsliv og deres nærmiljø, hvor installasjonen vil bli en form for visuell kartlegging av deres liv og interesser. Deltakerne vil inviteres til å utforske ulike medier som film, fotografi, tegning, skulptur, tekst, lyd og musikk. De vil også kunne arbeide ganske fritt med et medium de er spesielt interesserte i, og oppfordres til å ta med egne materialer som kan bli en del av installasjonen.

Workshopen vil kreve en stor grad av samarbeid, der deltakerne både lager egne arbeider og setter dem inn i en helhet sammen med de andre. Prosjektet er åpent for skoler, men også for alle andre som ønsker å delta én eller flere dager.

For skole
18. nov – 1. des
1 – 6 t Gratis

Drop-in workshop for ungdom og åpent for publikum
23. nov – 30. nov 11:00 – 17:00
Tor 28. nov 11:00 – 20:00
Gratis

For bestilling og informasjon
(+47) 940 15 056


Finissage
Lør 30. nov 14:00 Gratis
Høytidelig fullføring og feiring av prosjektet

Til toppen