Søk
Arrangement
Egge + support: Stockhaus Brilliance Live   Landmark  Konsert


Det er endelig duket for Egge sin andre headliner konsert i Bergen!

Etter at Egge solgte ut og spilte en legendarisk konsert på Victoria i starten av mai har Egge vært å se på en rekke av Bergens scener og festivaler. Blant annet for et fullstappet Landmark under årets utgave av Vill Vill Vest hvor Engelen trillet fem øyner på terningen og skrev: “Kombinasjonen fengende låter med høy allsangfaktor og scenevant artist som kaster skjorten før ti minutter er gått kan ikke slå feil”

Egge debuterte med et brak i midten av mars med sitt allerede klassiske album Egge Stadium. Debutalbumet fikk terningkast seks i Bergens Tidende som skrev: “Egge fremstår som fullstendig original i en verden hvor selv den alternative rocken i større og større grad kjennes strømlinjeformet og kalkulert”. 15. november slipper han sitt andre album Belly Feelings på Bergen Mafia Records.

Egge gleder seg stort til å spille sin lengste og beste konsert for et fullstappet Landmark!

Support: Stockhaus
Stockhaus legger et 100-låter langt år bak seg og sikter mot nye mål i 2020. Mannen som er delaktig i band som Ungdomskulen og Lekende Lett går på scenen på Landmark som solo-artist for første gang på flere år. Det vil bli plukket svisker fra hans svorske katalog, og han lover å ha med noe helt nytt i kofferten.

Til toppen