Søk
Arrangement
Konsept X-MAS   Landmark  Klubb


KONSEPT X-MAS
14/12
kl. 23.00
CC: 100
ID: 20

Konsept X inviterer til førjulsklubb på Landmark lørdag 14. desember. Legg igjen pysjamasen, Love Actually DVD’en og kakaoen hjemme, og dans inn julen med oss. Damene fra Konsept X gjør Landmark om til førjulstidens koseligste lokale, stiller med pepperkaker og spiller musikk ingen klarer å stå stille til.

DJ’S:

A.L.I.C.I.A (US) has a versatile and eclectic style, focusing on house and techno. At the ripe age of 18, she bought her first pair of technics and never looked back. She loves an old school sound filled with synths, piano, and maybe even some cheesy vocals! For Konsept X-mas she’s brining groovy house with an rnb twist and maybe even some classic guilty pleasures in her bag

ASBI liker å spille musikk med trommer og rytmer, men mestrer et bredt spekter av musikksjangre. Asbi har et fast klubbkonsept på Cafe Opera, og har vært en gjenganger på Landmark og flere andre utesteder i byen. Hun har dessuten spilt utenfor de syv fjell, i Helsinki og Oslo. Det blir spennende å se hva hun finner på denne kvelden.

TORA G kjører en allsidig og leken spillestil, og overrasker gjerne med å blande elementer som 60-talls girl groups med hip hop, R&B og andre rytmiske uttrykk fra rundt i verden. Denne kvelden fokuserer hun mer på det elektroniske landskapet, og tar med seg sine favoritter til et B2B-set med Asbi.

JOJO etablerte seg raskt på undergrunnsscenen i Sverige før hun begynte å spille på et antall klubber i Uppsala og Stockholm, hvor hun blant annet også har vært hus-DJ på den populære klubben bAnAnArAmA. Hun har tidligere spilt på Steinbeatfestivalen i Haugesund, klubb Kaiku i Helsinki og du har sett henne på Landmark før. Denne kvelden kommer hun til å spille global house og elektroniske rytmer!

PANDA RAW har gjort dansegulv ville i Seattle, Oslo og Bergen I over ti år! Denne erfarne DJ’en kommer til å avslutte kvelden med banging’ tunes og bare gode vibber.

Til toppen