Søk
Arrangement
Utmark: Famlende Forsøk   Bergen Kjøtt, Skutevikstorget 1  Konsert


Utmark er stolte over å kunne presentere en konsert med Famlende Forsøk live på Bergen Kjøtt!

Merk: dette arrangementet finner sted på Bergen Kjøtt (Skutevikstorget 1) som en del av Bergen Kunsthall sitt Landmark Satellitt program.

Billetter: 150,-
Gratis for medlemmer i Bergen Kunsthall, Borealis Listening Club, KMD & BAS studenter

Arrangementene har begrenset kapasitet som følge av de gjeldende restriksjoner. Det er viktig at alle besøkende forhåndsbestiller billetter:
landmark.ticketco.events

Famlende Forsøk ble dannet i 1981, med utspring i et miljø sentrert omkring kassettlabelen SHiT Tapes i Arendal. Den originale besetningen med Lumpy Davy og ChrispH består fremdeles i dag, og det særegne tekstuniverset skrives og fremføres av poeten Brt. Musikken henter elementer fra det sene 70-tallets støy og cut-up-eksperimenter, kombinert med psychedelia, rock, frijazz og minimalistisk ambient. Bandet har legendestatus i alternative musikkretser, og har vært en viktig inspirasjon for en rekke senere artister innenfor det aktive miljøet for støy og eksperimentell musikk i Norge. Albumet En skive med kalde Joikakaker kom ut i år. Utmark har i flere år forsøkt å få til en sjelden konsert med bandet, og endelig har vi lyktes!

Utmark er Bergen Kunsthalls egen konsertserie hvor vi presenterer et vidt spenn av artister innenfor den alternative, utfordrende og utforskende musikken – på siden av den etablerte hovedstrømmen.

Ikke møt opp dersom du føler deg uvel eller har symptomer på luftveisinfeksjon. Vi minner ellers alle om 1-metersregelen og god håndhygiene for å hindre smittespredning.

Til toppen