Søk
Arrangement
Trist Pike & Utflod Utmark   Bergen Kjøtt, Skutevikstorget 1  Konsert


Utmark er stolte over å kunne presentere en konsert med Trist Pike og Utflod live på Bergen Kjøtt!

Billetter: 100,-

Merk: dette arrangementet finner sted på Bergen Kjøtt (Skutevikstorget 1) som en del av Bergen Kunsthall sitt Landmark Satellitt program.

Gratis for medlemmer i Bergen Kunsthall, Borealis Listening Club, og studenter ved KMD & BAS.

Arrangementene har begrenset kapasitet som følge av de gjeldende restriksjoner. Det er viktig at alle besøkende forhåndsbestiller billetter her.

Trist Pike (Oslo, Trondheimsveien) er en synthduo i krysningspunktet "NEW ORDER"/"BLACK FLAG". Det låter kanskje som en "ublu kombo" men "trust me", vi har alt under kontroll.

Trist Pike ga ut sitt debutalbum "Den problematiske drømmen"/"Patetisk og patologisk" hos "FYSISK FORMAT" i 2020 med dobbelt utsolgt lanseringsgig i Emanuel Vigeland-mausoleet i hovedstaden. Veldig "kred" arrangement, åpenbart.

Trist Pike har spilt på Øyafestivalen, Ekko, by:Larm, Vill Vill Vest, Den Gyldne Sprekk, live på NRK radio, ca. en milliard andre steder, "the list goes on" - Trist Pike ble spilt av Harald Are Lund på hans siste radiosending i 2016. Trenger vi lire fra oss noe mer her? Om du FORTSATT sitter på gjerdet så har du vel tenkt å bli der? God helg, vi ses.

Utflod er eit hardcore metalband, som lar seg inspirere av fleire forskjellige sjangrer innanfor punk og metal. Bandet vart starta rundt 2011/2012 av Oda og Ru, da begge var enige om at galskap er sunt og fridommen er ei knyttneve i magen. Etter mange år som studioband var det på tide å finne fleire bandmedlemmer som delte synet om galskap og fridom. I dag består bandet av Oda på vokal, Ru og Daniel på gitar, Mirko på bass og Kristoffer på trommer. I løpet av 2021 har bandet som mål å slippe sin første EP med både sanger frå 2011 og sanger frå 2021.

Ikke møt opp dersom du føler deg uvel eller har symptomer på luftveisinfeksjon. Vi minner ellers alle om 1-metersregelen og god håndhygiene for å hindre smittespredning. I tråd med gjeldende anbefalinger, er dette arrangementet er ment for innbyggere i Bergen Kommune.

Til toppen