Søk
Arrangement
Misty Coast + support: Fucales Slippkonsert   Bergen Kjøtt, Skutevikstorget 1  Konsert


Perfect Sounds Forever presenterer: Misty Coast - slippkonsert “When I Fall From the Sky” + support: Fucales

Utsolgt!

Misty Coast er drømmepop-barnet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust, kjent fra støyrock-bandet The Megaphonic Thrift.

Etter ti år på veien med forsterkere skrudd på 11, turnéer med store indiehelter som Dinosaur Jr og Steven Malkmus, Spellemannpris på hylla, lettere tinnitus og strøjobber hjemme for å spe på rockelønnen, bestemte Frøkedal og Myklebust seg for å justere oppskriften og koke i hop et nytt heksebrygg.

Denne gangen skulle ikke det vakre skjules bak et teppe av støy, men popmelodien skulle få ligge oppå pleddet. Siden Misty Coast sitt debutalbum fra 2017, har bandet vært på omfattende turnéer i Japan, UK og Europa, spilt en rekke klubbkonserter og festivaler i Norge, vært nominert til Spellemannprisen og høstet strålende kritikker i inn- og utland. Misty Coast er kjent for sine sterke gitarhooks, sløye basslinjer
og fengende, drømmende vokalmelodier, og man kan dra paralleller til band som Cocteau Twins og Broadcast. Legendariske Ben Willmott fra Electronic Sound Magazine beskriver musikken til Misty Coast som “Sonic gorgeousness” og God Is In The TV Zine proklamerte “live they are one hell of a rock band!” etter bandets Øya-konsert.

Duoen er nå klare med sitt tredje album “When I Fall From the Sky”, som slippes på Fysisk Format 16. April 2021. Albumet er produsert av Emil Nikolaisen, Jørgen Træen står for miks og master, mens Steven Duke har laget coveret. Bandet er for tiden spillelistet på både NRK P3 og P13, og har alt høstet lovord for albumets singler hos internasjonale blogger som Clash og Lineofbestfit.

Duoen utvider sin livebesetning fra trio-format med Kim Åge Furuhaug (Orions Belte) på trommer, til å også inkludere Anne Lise Frøkedal (I Was A King, Frøkedal) på keys, gitar og vokal. Så gjenstår det å se om den britiske musikkskribenten David Bentley får rett i sin spådom: “Why the two Frøkedals aren’t in the same band baffles me. They’d be world beaters”.

Viktig informasjon til publikum:
- Hvis du opplever symptomer eller er i karantene, hold deg hjemme!
- Hold en meters avstand til enhver tid
- Praktiser god håndhygiene før, under og etter arrangement.
- Hvis du bestiller mer enn en billett, er du pliktig til å opplyse om kontaktinformasjon til alle billettinnehavere ved en eventuell smittesporing.

Til toppen